2777
2789

خدا لعنت کنه هر وقت می بینمش یه تیکه می پرونه زندگیمو بهم می ریزه منم نمیتونم جواب بدم سر شوهرم خالی میکنم شوهر م همش میگه اشتباه شنیدی شوخی کرده یا ماست مالی میکنه تورو خدا بگید چی کار کنم

سعی کن دیگه نبینیش

یه توپ دارم قلقلی نیس   سرخ و سفید و آبی نیس   میزنم زمین صدا میده.  سوراخه و هوا میده من این توپو نداشتم.   پول از قلک برداشتم   رفتم یکی خریدم.  نتیجه اش رو دیدم.  بابام بهم کتک داد.  گریه کردم پفک داد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اینطوری ام 

یه پیج پیدا کردم توش یاد داده چجوری جواب بدی

be_man_begoo

ولی من کلا جواب بده نیستم دور میکنم خودمو ازشون

خداجونم بابت همه اتفاق های خوب زندگیم ازت ممنونم،هر روز داره زندگیم بهتر  و بهتر میشه ومن شادتر و خوشحال تر ، خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت

چرا همونجا جواب نمیدی!؟ 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

خودت رو بزن به نشنیدن

یه خنده ژکوند کش داررر

اون هدفش به هم ریختن آرامش توعه

نذار به هدفش برسه همین.

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
چطوری آخه هر جا میرم هست نمیتونم بگم خونه مادر شوهرم نیا ک 

عزیزم صبر کن ونگران نباش همین تیکه هایی که به تو میپرونه فردا یکی به خودش خواهد پروند.دیدم که میدم.من خواهرشوهرم دوسال زندگیمو نابود کرد ولی هرعملی که در حقم انجام داد عینش درست عینش الان داره سرش میاد.جالب اینه میگه من که ادمیم که کاری به کار کسی ندارم نمیدونم چرا خونواده شوهرم باهام اینجوری میکنن.از هر دست بدی ازهمون دست میگیری

هر طور باشی زندگی ما همونطور است/ابرو گره کردی گره افتاده درکارم؟؟!/امروز که پشت درم خوب دستگیری کن/فردا که اعلامیه ترحیم دیوارم....السلام علیک یا اباعبدالله