خدا جونم نمیدونم چطوری ازت تشکر کنم, ممنونم که به حرف دلم گوش دادی 😍😍 خدایا خودت حافظ نی نی من باش.. و به تمام اونایی که منتظرن یه نی نی ناز و سالم بده.. الهی همتون به مراد دلتون برسید عزیزان..💜💜💜
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من هیچ علائمی ندارم حتی درد پریودی..بااینکه دوروز از موعدم گذشته روز۱۳ انتقالم😞
خب عزیزم همین که از موعدت گذشته نشونه ی خوبیه .. فکر کنم الان دیگه بی بی چک نشون بده ، من فکر کنم ۱۳ یا ۱۴ روز بعد آی یو آی زدم مثبت شد.. اون لحظه ی شیرین رو هم واسه تو هم واسه استارتر آرزو میکنم
خدا جونم نمیدونم چطوری ازت تشکر کنم, ممنونم که به حرف دلم گوش دادی 😍😍 خدایا خودت حافظ نی نی من باش.. و به تمام اونایی که منتظرن یه نی نی ناز و سالم بده.. الهی همتون به مراد دلتون برسید عزیزان..💜💜💜
یکم پیش ترشح غلیظ داشتم هرزگاهی مدارم ماه پیش سینه درد داشتم الان ندارم امروز فردا موعدمه
سینه درد رو که اصلا حساب نکن چون به شدت علائم بارداری به پریود شبیهه من زیاد سینه درد نداشتم مثل بعضیا که میگفتن نمیشد دست بزنی فقط چند روز قبل پریود یه حالت تهوع بهم دست داد که بی بی زدم مثبت شد
اخه دارو مصرف میکنم ک پریودو عقب میندازه اره نشون میده ولی جرات زدنشو ندارم..یهو میرم ازمایش
خوندم تایپیکتو عزیزم نگران نباش دوفاستون و شیاف پریود رو عقب نمیندازه، اگه باردار باشی شیاف کمک میکنه به سفت شدنش ولی اگه نشی هم اتفاقا باعث میشه پریود شی که ان شالله بارداری😍
اخه دارو مصرف میکنم ک پریودو عقب میندازه اره نشون میده ولی جرات زدنشو ندارم..یهو میرم ازمایش
منم در عین ناامیدی زدم اتفاقا عصرم بود ثانیه های اول دیدم دو خط نمیشه یکم گذشت دیدم دو خط شد فقط میپریدم رو هوا😂😂
نمیدونم خداکنه همینطور باشه لک لانه گزینی و درد پریودی ک نداشتم😞البته درد خیلی خیلییییییی خفیف دار ...
حتما که نباید لک لانه گزینی داشته باشی بعد ما چون شیاف میذاریم جلوی هر نوع لکه بینی رو میگیره من از روز ۷ آی یو ای دردای خفیف پریود داشتم ولی یه جورایی میدونستم باردارم