2777
2789

عزیزان دل..من تازه عروسم و یک عروسی دعوت شدیم نوه ی عمم..بنظرتون چی تنم کنم؟همسرم میگه شلوار گشاد و بلوز و کفش  لژ..خودم نمیدونم چی بپوشم و چه رنگی ..لطفا عکس دارید واسم بفرستید و نوع رنگ بندی رو هم اگه بگید ممنون میشم ک چ رنگی بپوشم..راجع ب آرایش هم نظراتی بدید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا عروسی بلوز شلوار ضایعس

این برا تولد و مهمونی خوبه‌

پیرهن مجلسی بپوش 

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
مگه دروغ میگن؟!

حالا‌ما بگیم کروناس اون عروسی رو کنسل میکنه؟ این همه تو اخبار میگن نکنین دیگه 

ما چی بگیم...

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
آخه من از اول تا آخر میشینم..یعنی با داماد ک غریبیم و اقوام مذهبی طورن تا حدودی

کت شلوار بپوش