2777
2789
عنوان

سر درد لحظه ای کودک 5 ساله

8896 بازدید | 30 پست

سلام خانم ها

پسر من 5 ساله هست. هفته قبل رفت داخل حیاط با کلاه و کاپشن چند دقیقه بعد

که برگشت گفت سرم درد میکنه برای چند لحظه و بعدش گفت خوب شد چند بار دیگه ازش پرسیدم گفت خوبم

تا امروز که من کار داشتم صبح زود بیدار شد که بریم بیرون اول رفت دستشویی وقتی برگشت گفت مامان یه لحظه سرم درد گرفت مثل رعد و برق اومد ولی خوب شدم

چند بار دیگه پرسیدم گفت خوبم

الان خیلی استرس گرفتم و نگرانم . تا حالا بجه های شما از سردرد لحظه ای شکایت کردن یا کسی رو دیدن اینوری.یعنی چیز مهمی هست؟

یارب نظر تو برنگردد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین نمیخوام بترسونمت نه دکترم نه تخصص دارم فقط تجربه شخصیمه داداسم اینجوری بود مدتی شاید چندین ماه هر دوسه هفته ای از سردرد و سرگیحه ناگهانی مث حرقه پرنور شکایت میکرد بعد یه روز تشنح کرد فهمیدیم کیست مغزی داره

ببین نمیخوام بترسونمت نه دکترم نه تخصص دارم فقط تجربه شخصیمه داداسم اینجوری بود مدتی شاید چندین ماه ...

خوب چی شد دیگه؟ برادر شما چند سالشه؟

یارب نظر تو برنگردد
شاید اهن خونش کم شده توی بزرگسالان هم اتفاق میفته که یه لحظه چشم سیاهی میره پیشونی تیر میکشه

البته قبلا کمبود آهن داشته اتفاقا تازگی یه شربت مولتی ویتامین بهش میدم که آهن داره از وقتی این دارو رو شروع کردم میگه انطوری میشم

یارب نظر تو برنگردد
خوب چی شد دیگه؟

هیچی الان هشت ساله درکیرشه نمیشه عمل کرد فقط داروی ضد تشنج میخوره ولی سردردای لخظه ایش هست زیادم شده در روز شاید پنح شش بار حالش بد بشه  اخیرا سرگیحه و فراموشی هم اضافه شده وقتی سردرد میشه زمان و مکانو فراموش میکنه 

البته قبلا کمبود آهن داشته اتفاقا تازگی یه شربت مولتی ویتامین بهش میدم که آهن داره از وقتی این دارو ...

ممکنه عوارض دارو باشه پس

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
خیلی استرس گرفتم دارم میمیرم

حق دارید . ولی یه سر درد علامت ساده ترین چیزها تا پیشرفته ترین ها میتونه باشه چاره اینه که با یه دکتر خوب مشورت کنید 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
عزیزم تو رو خدا اگه پیاممو دیدی جوابمو بده پسر منم همینطوری شده میشه بگی رفتی دکتر چی گفت 

عزیزم من دکتر نبردم بعد از یه مدت دیگه چیزی نگفت که درد داره البته متوجه شده بود من حساس شدم گاهی الکی میگفت درد میکنه بعد میگفت مامان شوخی کردم

یارب نظر تو برنگردد