2777
2789

قبل  حموم بزن 

ما مردم نجیب*خوزستانی*حرمت داریم...ما مردم هشت سال دفاع مقدسیم.....خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی موهات خیس خیسه نزن..چون تو اون حالت دستت نمیاد چقدر داری چربش میکنی..وقتی موهات نم داره بزن.

من خودم فقط نارگیل و بنفشه میزنم..چون چربیش بالا نمیکشه  همون تُک موهارو نرم میکنه

میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است

کمتر استفاده کن ازش

حجمش چقدره چند گرفتی و چطور مطمن شدی فیک نیس.

ببخشید منم میخوام بخرم برا همین سوالام زیاده

با آدمها مهربون باشید،هرکسی که ملاقات میکنید درحال نبرد با جیزی است که شما از آن بی‌اطلاعید.ببخشید اگه حوصلم نمیشه اشتباهات تایپیمو اصلاح کنم.من دخالتی ندارم کاره کیبرده
وقتی موهات خیس خیسه نزن..چون تو اون حالت دستت نمیاد چقدر داری چربش میکنی..وقتی موهات نم داره بزن. م ...

ارگیل من زدم اما فایده نداره برا موخره

با آدمها مهربون باشید،هرکسی که ملاقات میکنید درحال نبرد با جیزی است که شما از آن بی‌اطلاعید.ببخشید اگه حوصلم نمیشه اشتباهات تایپیمو اصلاح کنم.من دخالتی ندارم کاره کیبرده
ارگیل من زدم اما فایده نداره برا موخره

اگه موخوره زیاد داری بعد همام گه خیسیه موهات گرفتی،نوک موهات و سرکه سیب بزن،روغن شنبلیله اصل هم پیدا کنی موخوره هاتو بدون کوتاه کردن خوب میکنه.من موخوره هامو با روغن شنبلیله درمان کردم.الانم از نارگیل و بنفشه فقط برای پیشگیری استفاده میکنم.

میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است
اگه موخوره زیاد داری بعد همام گه خیسیه موهات گرفتی،نوک موهات و سرکه سیب بزن،روغن شنبلیله اصل هم پیدا ...

خیلی ممنونم برای توضیحت

فقط بگو روغن اصلش چه بویی داره

من که استفاده کردم بوش زیاد بد نیست 

منظورم اینه تنده یا ملایم

خیلی ممنونم برای توضیحت فقط بگو روغن اصلش چه بویی داره

خواهش عزیزم..اصلش بوی آش و قرمه سبزی با لیمو عمانی فراوان که تلخ کرده قورمه سبزیو میده  من هر وقت میزدم همسرم که میومد میگفت بوی قورمه سبزی بدمزه میاد