2777
2789
عنوان

رابطه

622 بازدید | 32 پست

دوستان در رابطه ای عاشقانه ای حیا بین دختر و پسر بالای 28 سال حفظ شده و باارزشه و حرف اولو میزنه، 

و اقدام به ازدواج کردن و به دلیلی خانواده یک طرف راضی نشده باشه، 

و اونها تصمیم گرفتن ادامه زندگی رو تنهایی بگذرون 

و حالا 5 سال هم گذشته، و فاصله مکانی هم دارند و فقط با هم در ارتباط هستند. 

هر دو مستقل و شاغل هم هستند. 

اگر شما جزوی از خانواده این دو بودید چه پیشنهادی میدادین؟ 

برای کمک کردن به این دو فرد؟ 

تنها دلیل برای ایجاد این اکانت نظر خواهی از دوستان در مسائلی میباشد.بنده ناشناس هستم و فاقد اطلاعات شخصی. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا هردوتاشون که شاغلن  دبگه پدر مادر چی میگه این وسط؟؟

راضی میشن اونا هم.

تازه دختر اگه بتونه ثابت کنه پسره پسر بدی نیست و باباش گیر الکی میده میتونه بدون اجازه ی پدر ازدواج کنه

به نظر من ۵ سال زیاده بهتره با خانواده در میون بزارن یواش یواش، راه حل بهتری پیر کنن برای حل مشکل تو این ۵ سال دو تا آدم بالغ چطور نتوستن راحلی یا واسطه درست کنن

نزدیک تر از رگم🤍خدا🤍                                                             بزرگ ترین اقیانوس ّ اقیانوس ارام است ُ پس آرام باش ؛ تا :بزرگ باشی                                                                                          نیازی به پرواز نیست،همین پایین بالاتر از خیلیام🧿                   🧚‍♀️  مغرور ولی مهربون🧚‍♀️

خوشبخت شن ولی حیا حفظ شده چه ربطی داشت🤔

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده