2777
2789

سلام دوستان وقتتون بخیر

.

.

من خیلی  سختمه حرفمو بگم 

سختمه چیزی بخوام رو بگم 

یا کمک بخوام

شاید علتش این باشه که نمیدونم چطور بگم نمیدونم از کجا شروع کنم..

یا میترسم درست نتونم حرفمو بگم...

این خیلی بده 

راهش چیه ..

🤔🤔🤔

من بعد ۱۳ سال هندز نمتونم درست با شوهرم خیلی حرف بزنم

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا مثل من

امشب حتی روم نشد برم سمت همسرم ازش درخواست رابطه داشته باشم با اینکه خیلی احتیاج داشتم

💜عضو گروه بنفش مانکن های زیبا💜وزن شروع ۸۱/۱۰۰☹️وزن تاریخ ۱۴۰۲/۷/۳  ۷۸/۸۰۰🤕وزن فعلی ۷۶/۹۰۰😍 وزن هدف ۶۳💪🤩

جلو اینه تکرار و تمرین کن ب خودت لبخند بزن شاد باش لباسای خوب بپوش(ن اینکه هرروز بخریا.. مثلا من الان چند ساله از یه مانتو استفاده میکنم ولی وقتی با روسری ست میکنم میشه خوب ) کتابای تو این سبک بخون

اعتماد بنفستو تقویت کن

مطالعه ات کمه؟ کتاب زیاد بخو ن یاد میگیری راحت حرفتو بزنی و چه بسا  پشت حرفت منابع موثق داری که با خیال راحت تری صحبت میکنی..اصلا درست صحبت کردنو یادت میده وهمچنین ارتباطاتتو...

و آنچه ماند غم نبود، تجربه بود...
دقیقا مثل من امشب حتی روم نشد برم سمت همسرم ازش درخواست رابطه داشته باشم با اینکه خیلی احتیاج داشتم

آخی خب عزیزم با رفتارت نشون میدادی

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰
من بعد ۱۳ سال هندز نمتونم درست با شوهرم خیلی حرف بزنم

منم از همین الان یه فکری باید کنم.. راهشو باید پیدا کنم 

این مشکلو از بین ببرم چون الان مثلا حرفمو راحت به مامانم نمیتونم بگم پس مواظب باشم فردا در  آینده با همسر این مشکلو نداشته باشم 💔👎

🤔🤔🤔
https://uupload.ir/files/2lzb_screenshot_۲۰۲۱۰۲۲۸-۰۲۴۰۰۸.png

چرا ترس از جواب؟ باید یادبگیری که قبلش هر جوابی رو احتمال بدی و بدونی برای هر کدومش چه عکس العملی انجام بدی یا حرفی که درسته رو بگی...سعی کن تمرین کنی.

و آنچه ماند غم نبود، تجربه بود...
مطالعه ات کمه؟ کتاب زیاد بخو ن یاد میگیری راحت حرفتو بزنی و چه بسا  پشت حرفت منابع موثق داری که ...

خیلی وقته از کتاب دورم اینقدری که باید از کتاب کودک نوجوان دوباره باید شروع کنم

🤔🤔🤔
آخی خب عزیزم با رفتارت نشون میدادی

تازه بچه دار شدیم همسرم برا اینکه ما راحت باشیم میره رو زمین پایین تخت رو تشک میخوابه نمیدونستم چجوری بگم بهش

💜عضو گروه بنفش مانکن های زیبا💜وزن شروع ۸۱/۱۰۰☹️وزن تاریخ ۱۴۰۲/۷/۳  ۷۸/۸۰۰🤕وزن فعلی ۷۶/۹۰۰😍 وزن هدف ۶۳💪🤩