2777
2789
عنوان

دعوا جلوی پسرم

293 بازدید | 18 پست

سلام همسرم الان نزدیک یک ماهه که فقط دعوا میکنه هر چیز کوچیک رو بهانه میکنه تا دعوا راه بندازه امشب بهم گفت من با یکی دیگه ام تو هم مثل سگ تنهایی پارس کن مثل همیشه خیلی دلم شکست فقط نمیخوام جلوی بچه دعوا بشه اونم افسرده بشه مثل من از هر طریقی وارد شدم همش میخوام داد بزنم ولی نمیشه بهم گفت برو خونه پدرت فردا ولی چون تجربه دارم هیچ اتفاق خاصی نمیفته ببخشید زیاد شد وای دلم داره منفجر میشه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهییی عزیزم😔😔 امیدوارم مشکلت حل بشه

گوش هایم را میگیرم! چشمهایم را می بندم! زبانم را گاز میگیرم! ولی حریف افکارم نمی شوم! چقدر دردناک است فهمیدن..!!           خوشبحال عروسک آینه آویزان به آینه ماشین، تمام پستی بلندی زندگیش را فقط میرقصد..!!                               ‌‌‌‌‌‌                      کاش زندگی از آخر به اول بود.. پیر به دنیا می آمدیم..                آنگاه در رخداد یک عشق جوان میشدیم... سپس کودکی معصوم میشدیم و در، نیمه شبی با نوازش های مادر آرام میمردیم..!!!

بهم گفت من برای خودم پیدا کردم همش با خودم میگم یعنی کیه میشه همچین کاری بکنه وای دلم میخواد هک کنم واتس اپ ش رو ولی میدونم خودم اذیت میشم اگه بیشتر بدونم.اخه منکه طلاق نمیتونم بگیرم

پسرم ۳سالشه همش بهم میگه شما پدر مادر بدی هستین که دعوا میکنید اخه خب چیکار کنم همسرم اصلا انگار نمیفهمه انگار منو نمیبینه یعنی اون کسی که پیداش کرده بااین چطوری رفتار میکنه

سر چی اینجوری میگه به نظر خودت راس میگه؟

میخوام خودمو آروم کنم میگم عصبانی میگم شاید از من خوشش نمیاد ۱۰سال اختلاف سن داریم از نظر قیافه بالاترم همه میگم ولی برای من فقط مهم اخلاقشه

[QUOTE=179031731]چرا نمیتونی طلاق بگیری[/QUOTEبهانه پسرم میکنم ولی قبل اونم نگرفتم چون دلم نزاشت گفت گفتن بیاد بهتر از اینه که خودت بیای رفتار های خیلی بدشون درحالی که منو ۱۶سالگی دادن نزاشتم درس بخونم گفتن دختر مجرد دانشگاه نمیره من دیگه از یادم بردم دلم میخواد و تمام تلاشمو میکنم ولی نمیشه