2777
2789
خوب اگه انقدر رو جنسیتم حساسن باید ای وی اف کنی  احمقا راضین زندگی پسرشونو بهم بزنن که نوه پسر ...

اره عزیزم میخوام ای وی اف کنم متأسفانه باید بگم بله نوه پسری براشون مهمه تازه منو خیلی دوست دارن و همیشه بهم افتخار میکنن ولی الان واقعا دلم شکسته چون دیونه وار عاشق همسرم هستم

دیروز شیطان در گوشم زمزمه می‌کرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری  امروز من در گوش او زمزمه کردم : ‌‌‌*****"من خود طوفانم "*****
اعصابم خورد شد به خدا

گلم ناراحت نکن خودتو زندگی بالا پایین داره برای مشکل منم خدا راهی گذاشته که گمش کردم ولی جوینده یابنده است   

دیروز شیطان در گوشم زمزمه می‌کرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری  امروز من در گوش او زمزمه کردم : ‌‌‌*****"من خود طوفانم "*****

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا میتونین گرمیجات بخورین

انقد خرما و ارده و فلفل خوردم کلی جوش زدم

فقط سرعت اسپرم پایینه؟  مشکل کمی نیست سرعت پایین باشه.  ای یو ای کن

خوب شاید شما درست بگی نمیدونم عزیز چند بار ای یو ای کردم که موفق نبود الان میخوام ای وی اف کنم

خوب شاید شما درست بگی نمیدونم عزیز چند بار ای یو ای کردم که موفق نبود الان میخوام ای وی اف کنم

إن شا ء الله به زودی بچه دار میشی.‌ عزیزم.‌

خیلی برای خانواده شوهرت متاسفم.‌و برات ناراحت شدم که اینا رو باید تحمل کنی.‌

خدا کمکت کنه و همه‌چیز درست بشه.‌

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 
خیلی راحت پدر شوهرت مادرشوهرت اینحرفارو بهت زدن و شما فقط شنونده بودی؟؟؟ الانم دنبال دکتر خوبی؟  ...

خخخخخخ نه رابطه ما این طوری نیست اونا مثل بابا مامان خودم هستن منم سکوت نکردم و اجازه ورود به حریم خصوصیم رو به کسی نمیدم ولی خوب قبل ازدواج بهشون قول دادم

خوب خدا بهشون سلامتی عمر طولانی بده 

ممنونم عزیز

انشالله که مشکلت حل بشه عزیزم، میگن لتروزول بچه را پسر می کنه، البته تغذیه قبل بارداری هم هست، اول ب ...

ممنونم عزیزم دارم دنبال یه دکتر عالی میگردم 

عزیزم یکساعت قبل از مقاربت دمنوش زعفران وگلاب بده همسرت

باشه عزیز حتما الان بهش قهوه میدم

عزیزم این طور نیست اونا هم برا خودشون دلایلی دارن که بماند دخترمو خیلی دوست دارن و بهش بها میدنهمین ...

خب پس شما کامل نگفتی ببخشید اما من فکر کردم کلا دختر رو نمیخوان 

اگه اینطوره خوبه اما این حرفشون ک گفتن طلاق بگیر خیلی بده 

اگه حرف بدی زدم ببخشید من امشب اصلا حالم خوب نیست

هرچی خدا خواست💜🤍💛
جنسیت قطعی میخوای فقططط ای وی اف  برو پیش دکتر محمدرضا برنجیان سمت مجیدیه بیشتریا برای جن ...

ممنونم نفس اتفاقا یکی از گزینه های خودمه ولی تو همین سایت خیلی ازش بد نوشتن

واااااای خدایاااا شوهرتم ساکت؟  بعدم همه دیگه می دونن تعیین جنسیت با مرده

نه همسرم خبر نداره اونا چی گفتن اگه بدونه باهاشون برخود میکنه منم چیزی بهش نگفتم نمیخوام موضوع خیلی شلوغ بشه

نه همسرم خبر نداره اونا چی گفتن اگه بدونه باهاشون برخود میکنه منم چیزی بهش نگفتم نمیخوام موضوع خیلی ...

خب خدا رو شکر پس نگو زندگیتو از دست میدی چون اینطوری نیست

به همسرت نگو همین که خیالت ازش راحته خوبه

ولی خودت مشاور برو که عادت کنی به اهمیت ندادن به حرف دیگران و شلوغ نکردن ماجرا😉

بصورت علمی بگو..مرد هم کروموزوم ایکس دختر و هم کروموزوم ایگرگ پسر داره....زن فقط ایکس دختر داره پس ...

خودشون مثلا تحصیل کرده هستن و این چیزا رو میدونن ولی خوب خودم برای اینکه به خودشون اجازه دادن همچین موضوعی رو پیش بکشن باهاشون برخورد کردم اما انقد براشون مهمه که حتی حاضرن یه فرزند خونده هم بگیرن