2777
2789

ی بنده خدایی بود اونم بدون مشکل بچه دار نمی شد 

ا ماه ترکیب عسل و سیاه دونه خورد هم خوذش هم همسرش هر روز  دارویی هم استفاذه نمی کرد ب جز مکمل .... بعد ۴ سال اقدام بچه دار شد ضرر نداره امتحان کن دکترم برو توکلتم ب خدا باشه اونه ک تغیین می کنه 

عزیزم جنسیت بچه هم به مرد بستگی داره

میدونم آخه من کلا باردار نمیشم توی این مدت بجز سه سال بعد تولد دخترم اصلا جلوگیری نداشتم

دیروز شیطان در گوشم زمزمه می‌کرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری  امروز من در گوش او زمزمه کردم : ‌‌‌*****"من خود طوفانم "*****

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو طب سنتی

اونقد وقت ندارم عزیز

دیروز شیطان در گوشم زمزمه می‌کرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری  امروز من در گوش او زمزمه کردم : ‌‌‌*****"من خود طوفانم "*****
میدونم آخه من کلا باردار نمیشم توی این مدت بجز سه سال بعد تولد دخترم اصلا جلوگیری نداشتم

عزیزم واسه این برو دکتر زیاد فک نکن درست میشه امیدت به خدا باشه

گوش هایم را میگیرم! چشمهایم را می بندم! زبانم را گاز میگیرم! ولی حریف افکارم نمی شوم! چقدر دردناک است فهمیدن..!!           خوشبحال عروسک آینه آویزان به آینه ماشین، تمام پستی بلندی زندگیش را فقط میرقصد..!!                               ‌‌‌‌‌‌                      کاش زندگی از آخر به اول بود.. پیر به دنیا می آمدیم..                آنگاه در رخداد یک عشق جوان میشدیم... سپس کودکی معصوم میشدیم و در، نیمه شبی با نوازش های مادر آرام میمردیم..!!!
ادمای خوبی هستن از اول ازدواج بهم گفته بودن که نوه پسر میخوان منم بهشون قول داده بودم    

مگه دست خودته که قول دادی جنسیت با مرد خدا تو قران گفته به هرکی بخوام پسر میدم به هرکی بخوام دختر میدم به هرکسم نخوام اصلا صاحب فرزندش نمیکنم 

اگه بچه  دار نمیشی پس چطوری یکی دنیا اوردی

خودمم نمیدونم جریان چیه دو هم بار سقط داشتم 

تهران مرکز مام خانوم دکتر منصوره علیرضایی

باشه دربارش تحقیق میکنم

اگرمشکلی نداری انشاالله باردارمیشی زمان میبره   اگرتهران هستی برو پیش دکترمعینی

امیدوارم عزیزم باشه حتما دربارش تحقیق میکنم

من اگه واسه پسر قرار بود طلاقم بدن خودم قبلش طلاقشون میدادم!

😅😅😅😅

خیلی بی فرهنگن واقعا  همسرت ازمایش داده ؟؟ برو ابن سینا تهران اونجا تیم پزشکی دارن از همه لحا ...

نه قبل ازدواج بهم گفته بودن نوه پسری میخوان باشه حتما اونجام پیگیری میکنم

انشالله مشکل از همسرت باشه تا دهن خونوادش سرویس شه ببخشید خیلی ناراحت شدم

🤣🤣🤣 دعا کن یه پسر به دنیا بیارم فدای سرت ناراحت نشو عزیز کلا آدمای خوبی هستن  جز این مورد

هنوز تو جاهلیت موندن  مرد سالاری تو خونشونه  مگه دختر چشه؟انقدری ک دختر دلسوز خانوادست ک ...

عزیزم این طور نیست اونا هم برا خودشون دلایلی دارن که بماند دخترمو خیلی دوست دارن و بهش بها میدنهمین طور منو خواهر شوهرهام توی خونشون حرف اول رو میزنیم البته بگم خواهر شوهرهای خیلی گلن همیشه هوامو دارن