2777
2789

خانوما کی بچش همانژیوم داره؟؟لک صورتی قرمز..

ورم هم داره؟کجاشه؟

لطفا نظری میدم هی نیاین به اسم کاربریم گیر ندین..من مرید امام زمانم اما آدمم..پیغمبر ک نیستم ..اللهم عجل لولیک الفرج..واسه ظهور آقا یه صلوات بدین..اللهم صل علی محمد و ال 

پیج بهار ناز تو اینستا برو ببین کمکت میکنه

۲۵ مرداد ۱۴۰۰ نحس ترین روز زندگی من بود … روزی که از خواب پاشدم گفتم صبحانه بخورم به بابا زنگ بزنم حالشو بپرسم اما …. گفتن یتیم شدی … بدبخت شدی …. دیگه زندگی برام تموم شد … همون روز همون ساعت من مردم … لطفا برای پدرم و ارامش خودم یه صلوات بفرستید 😔😔😔 خیلی زیاد محتاجم ….

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر من داشت 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
دقیقا چیه ؟پسر من. چندتا لک مادرزادی رو پیشونیش هست الان یکسال و نیمشه کمرنگ شده ولی هنوز هست 

همانژیوم لک قرمز روی پوسته ..بزرگه،؟

لطفا نظری میدم هی نیاین به اسم کاربریم گیر ندین..من مرید امام زمانم اما آدمم..پیغمبر ک نیستم ..اللهم عجل لولیک الفرج..واسه ظهور آقا یه صلوات بدین..اللهم صل علی محمد و ال 

بیشتر بچه ها ی نارس دارن 

درمان داره 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
دختر من داشت 

الان رفته؟؟بعد چندوقت رفت؟اندازش چقدر بود 

دخترمن تو دستش داره، قرمز نیست ، هرچند وقت  ی بار ورم میکنه اذیت میکنه بعد خودش خوب میشه.

یعنی رنگ‌پوسته؟؟

چرا مدام‌ورم‌میکنه؟؟چندسالشه

الان رفته؟؟بعد چندوقت رفت؟اندازش چقدر بود 

خودش که بزرگ میشه 

ما درمان کردیم 

الانم جاش هست باید جراحی کنیم که فعلا به خاطر کرونا دست نگه داشتیم 

خودش که بزرگ میشه  ما درمان کردیم  الانم جاش هست باید جراحی کنیم که فعلا به خاطر کرونا د ...

با لیزر درمان کردین؟

با لیزر درمان کردین؟

نه هنوز لیزر نکردیم 

دارودرمانی کردیم متوقف شد 

همینجوری لیزر کنی که خونریری میکنه کار دستتون میده 

یعنی رنگ‌پوسته؟؟ چرا مدام‌ورم‌میکنه؟؟چندسالشه

اره رنگه پوسته ، نزدیکه انگشت شصتش هست، نه سالشه. دو یه بار کله دستش ورم کرد بود بعد خودش خوب شد، سه ماه پیش بازم این مشکل پیش اومد بردم دکتر گفت همانژیوم مادرزادیه که الان خودشو نشون داده. گفت دارو هم نداره، البته داره ولی تو موارد حاد میدن.