2777
2789

منم تابستون دیدمشون توی پارکینگ خونه بابام. دیگه توی خونه نرفتم دیگه ندیدمشون.  نابستون رفته بودیم شمال یه شب تو هتل موندیم به اندازه نیم ساعت رفتیم تو پارکینگ خونه بابام‌بعد خداحافظی کردیم اومدیم خونه فقط بخاطر پسرم رفته بودیم دریا .

حق داری گلم کاملا میفهمم چی میگی

لعنت ب کرونا

اهل کجای خوزستانی؟لری یا عرب؟

دنیا نیارزد آنکه پریشان کنی دلی/ زینهار بد مکن که نکردست عاقلی❤ من ادعا میکنم آدم منعطفی هستم، در همین راستا نظرات پیشنهادات و انتقادات محترمانه و سازنده رو محترمانه میپذیرم🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱ساله

منم دیگه یک سالو نیمه ندیدمشونننن شهریوره سالی که کرونا هنوز نیومده بود رفته بودم قرار بود عید بریم که کرونا شد ای خدا دلمون فقط به مسافرت رفتن شهر مامانم خوش بود یک ماه میموندیم گشتو گذار خانواده شوهرم سال تا سال رفتو امد نمیکنن

منم دیگه یک سالو نیمه ندیدمشونننن شهریوره سالی که کرونا هنوز نیومده بود رفته بودم قرار بود عید بریم ...

ماهم دلخوشیمون همین یه مسافرت بود که تعطیل شد منو شوهرم و پسرم هیجا نمیریم تنها جیزی که خوشحالمون میکرد مسافرت بود که اینجوری شد 

منم خیلی دلم تنگ شدہ اونا بروجردن من بندر وایییی منم ھشت ماھہ ندیدمشون۔۔۔۔من قرار بود عید برم واقعا جادہ ھارو میخوان ببندن؟؟

دوست دارم یہ عالمہ۔۔۔۔خدا میدونہ از عشق تو رویہ دلم زدہ جوونہ۔۔۔۔۔پری دریایی علی بابا

چقد ادم بودن ك ب راه دور شوهر كردن

واقعا چطور تونستين؟من هرروز خونه مامانم اينام شبا با بغض وگريه و دلتنگي ميام خونه م

بچه بودم از هیولاها میترسیدم بزرگ شدم فهمیدم آدما ترسناک ترن😔🖤