2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاءالله پسردادی؟

ایشالله

نه من بچه ندارم

دلم برا دختر میره..خدا بهم نظر کنه

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
عزیزم امیدوارم کردی خیلی سفت وسخت بودرژیمت

نه زیاد ولی خب شما سعیت رو بکن.معلومه خیلی دوست داری. شوهرتم باید رعایت کنه ها

انشاله نتیجه بگیری. دوتا از فامیلای من بعد ۳ تا بچه رفتن دکتر پسردار شدن

اين روزها دارم با خيال ِ آمدنت تصوير مي بافم. تو حتما براي من يك طالع ِ شيرين از طعم ِ دوست داشتني عسل خواهي آورد.
نه زیاد ولی خب شما سعیت رو بکن.معلومه خیلی دوست داری. شوهرتم باید رعایت کنه ها انشاله نتیجه بگیری. ...

الان دوماهه لبنیات حذف کلا ومولتی و ویتامینcوفولیک ودمنوش کاسنی ووووباقیش کم رعایت میکنم

وجوش شیرینم روزی ۱تا۲بلر

الان دوماهه لبنیات حذف کلا ومولتی و ویتامینcوفولیک ودمنوش کاسنی ووووباقیش کم رعایت میکنم وجوش شیرین ...

گرمیجات نمیخورید یعنی؟

اين روزها دارم با خيال ِ آمدنت تصوير مي بافم. تو حتما براي من يك طالع ِ شيرين از طعم ِ دوست داشتني عسل خواهي آورد.