2777
2789
عنوان

داستان زندگی من (7)

| مشاهده متن کامل بحث + 53016 بازدید | 349 پست

سلام عزیزم💖

من که باورم نمیشه:

(عارف مورد قبول همه باشه و چقدر ازش تعریف کردن و گفتند پسر خوبی است)

ولی متاسفانه چهره واقعی اش ی چیز دیگه بود.

چقدر خوب که تو از همون اول شناختیش و عجله نکردی در ازدواج 

و به حرف اطرافیان گوش ندادی و آرام بودی و صبر کردی.

«من که از این قسمت زندگی ات درس عبرت گرفتم.»

آنید جان از اینکه وقت گذاشتی و داستان زندگی ات رو نوشتی متشکرم🌷.

انشالله در زندگی با همسرت خوشبخت بشی😘.

سلام دوستای عزیزم ممنونم بابت نگاهاتون و پست های قشنگتون😘😘

امروز ک بشدت سرم شلوغه متاسفانه نمیتونم فصل هشتو تایپ کنم.در اولین فرصت تایپش میکنم مرسی از همگی😘😘🌼

🤍💜 هر آنکه جانب اهل خدا نگه دارد     خدایش در همه حال از بلا نگه دارد     حدیث دوست نگویم مگر به حضرت دوست     که آشنا سخن آشنا نگه دارد  🤍💜                                                                                                                                                                                              در رابطه با داستانم: با قلم نه چندان خوبم آمیخته با ناااگفته های تلخ و گفته های آمیخته با احساسات و نیم‌چه خلاقیت داستان سرایی ام ‌🤍          داستان رو قریب به دو سال پیش نوشتم به دیدگاه مقاله یا رمان یا غیره ... بخوانید.  درس عبرت و نکات مفید رو در ذهن بسپارید و تمام!!!   پس خواهشمندممم دوست عزیز و مهربانم از احساس ترحم و دلسوزی و گرفتن شماره و آیدی و ایمیل و عکس من و پیام های ترحم آمیز خودداری کنید !!!  چون هدف از نوشتن گذشته ها،جلب توجه و ترحم نبوده و از اینکه این حس رو به من القا نمیکنید ممنونم 💜!!    بعضی از کسایی که داستانم رو میخونن میخوان بدونن الان چطورم ! من خوبم بدنیستم! شما چطورید؟☺️   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم تگ کنید لطفا... از اول دارم داستانو دنبال میکنم 😢😢خیلی ناراحت شدم براتون

انشاالله بهترینا براتون رقم بخوره

خیلی قشنگ مینویسی 👌😍

فراموش نکنین منو 🙏🙏🙏🙏🙏

خودت رو به خودت ثابت  کن نه به دیگران... میشه برا آرامشم یه صلوات بفرستی دوست مهربونم 🌹

@مبــارررک    

@گیسو_کمندم_۲۲    

@sepideh77    

@ته_دیگ_ماکارونی    

@خانوم_کدو    

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

@فرشته_جهنمی  

@من۔او۔ندارم۔۔۔  

@وکیل۰مدافع۰شیطان  

@ساینا_دختر_خوشگل  

@دخترارزوهاتون  

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون