2777
2789

خانومای عزیز میخام برای اولین بار رنگ بزارم و پایین موهام حنا داره حالا چ رنگی بزارم ک قشنگ بشه چجوری بزارم مرسی موهام خرمایی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حنا اصلا رنگ نمیگیره اونارو کوتا کن .حتی با دکلره رنگ باز نمسکنه

همه ما در تاریکی یکسان عمل میکنیم .لطفا کسیو قضاوت نکنین .باشکم سیر نمیشه آدمیکه ک دست ب دزدی زده رو قضاوت کرد .همه ما در تنگنا وسختی ها قرا بگیریم یک جور عمل میکنیم لطفا خودتون رو پیغمبر زاده فرض نکنین 😊
حنا اصلا رنگ نمیگیره اونارو کوتا کن .حتی با دکلره رنگ باز نمسکنه

شماآرایشگرهستین؟

۲۲سالمه مامان دوقلوهای ویرانگرم😍خواهرامیشه دعاکنیدبه خواسته هام برسم💋حرف دلhttps://harfeto.timefriend.net/16268749695041

اون قسمتی ک حنا داره اگه تازه حنا کردیرنگ نمیگیره میخای کوتاه کن 

میخای دکلره باشه یا نه 

چون دفه ی اولته شاید حس کنی رنگ روشن بهت نمیاد  من چند روز پیشامدهای دختر عموم و دکلره کردم بعد زیتونی زدم خیلی خشکل شد 

خدا =جایگزین تمام نداشته ها ✌
شماآرایشگرهستین؟

بله

همه ما در تاریکی یکسان عمل میکنیم .لطفا کسیو قضاوت نکنین .باشکم سیر نمیشه آدمیکه ک دست ب دزدی زده رو قضاوت کرد .همه ما در تنگنا وسختی ها قرا بگیریم یک جور عمل میکنیم لطفا خودتون رو پیغمبر زاده فرض نکنین 😊
اگه خیلی وقته گذشته باز میکنه با دکلره ولی ب پایه های روشن نمیرسه سمت نارنجی اینا میشه 

ردکلره روی حنا ب سبزی میره