2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستان برامنم دعاکنیدشوهرم حالش خوب شه بتونه برگرده سرکارمن موندم کرایه خونه یه بچه شیرخواربدون شیرد ...

الهی خدا کمکت کنه گلم از خونواده خودت شوهرت کمک بگیر اون طفل معصوم چه گناهی کرده

امروز تایپک زدم شوهرم نگاه عکس های س ک سی میکنه من تو نی نی سایت بودم شوهرم اومد دید وتا میتونست منو زد میگفت چرا این چیزا نوشتی میگفت چرا با من پایه نیستی عکسه فیلمه همه نگاه میکنن بهم گفت خاک تو سرت که قبولت نیست هیچ وقت پایه نیستی باهم نگاه کنیم گفت من هروقت دلم بخواد نگاه میکنم وتو حق نداری پیش کسی هم بگی اگه گفتی خودت میدونی 

سرم داره میترکه از بس مشت و لگد زد توسروصورتم هرچی التماس میکردم بسه بیشتر میزد دیگه ازش متنفرم دارم از سردرد میمیرم از صبح تا حالا هیچی نخوردم شیرم دیگه ندارم که به بچه ام بدم 

امروز تایپک زدم شوهرم نگاه عکس های س ک سی میکنه من تو نی نی سایت بودم شوهرم اومد دید وتا میتونست منو ...

اصلا یه مدت در مورد این موضوع باهاش حرف نزن بی اعتنا باش بدتر لج میکنه فقط سعی کن بیشتر به خودت برسی س..سی تر باش ببینه زنش به خودش میرسه لباسایه س..سی میشه کم کم درست میشه نگاه نمیکنه عزیزم خودت چشم ودلشو سیر کن تا طرف این چیزا نره

الهی خدا کمکت کنه گلم از خونواده خودت شوهرت کمک بگیر اون طفل معصوم چه گناهی کرده

خانواده شوهرم پدرشوهرم بازن بابای شوهرم باهمدیگه یکی بدست شدن منوشوهرم ازخونشون انداختن بیرون 😔یطرف خانوادم پدرم عمل بازکرده مادرم هم یطرف چشاش دورازجونتون آب مروارید داره هرکی به یه گوشه ایی نشسته به دردخودش میناله کی اصلا حواسش به ماهس 😔😔

من خیلی وقته با خدا قهرم با ائمه قهرم چون اون هیچ وقت جواب من نمیده دارم تاوان چه گناهی میدم آخه که باید اینقدر تو زندگیم بدبخت باشم من تو زندگیم خیلی سختی کشیدم شوهرم خیلی عصبیه و قبل از ازدواج به من نگفتن تو نوجوانیش قرص اعصاب میخورده بعد دیگه ولکرده و الان خیلی عصبی هست و حاضر نیست بده دکتر حتی به خاطر اعصابش هیچ وقت هم قبول نمیکنه سر کوچکترین چیزی منو میزنه هیچ وقت هم وقتی کار اشتباهی میکنه حاضرنیست معذرت خواهی کنه

خانواده شوهرم پدرشوهرم بازن بابای شوهرم باهمدیگه یکی بدست شدن منوشوهرم ازخونشون انداختن بیرون 😔یطرف ...

انشالله خانوادت سلامتیشونو بدست میارن خدا از پدر شوهرت نگذر این جور ادما ایمان ندارن امشب معیشتی رو وا یزد میکنن البته اگه بهتون تعلق میگیره خرج بچه بکن الان اون از همه واجبتره

من خیلی وقته با خدا قهرم با ائمه قهرم چون اون هیچ وقت جواب من نمیده دارم تاوان چه گناهی میدم آخه که ...

اگه یه بلایی سرت می اومد چی به خانواده بگو بگو یه بار دیگه من وبزنه طلاق میگیرم