2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موز بده بهش کیک اسفنجی بده یکم خامه بده بستنی بده کم کم میخوره

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

گلی با توجه به امضات وقتی وزنت اومد پایین سایز کفشت هم تغییر کرد؟؟؟

نه ولی یکم پام لاغر شده انگار کفش توی پام لق میشه باید کفش تنگ بخرم ولی سایزش همون ۳۹هست. البته فقط ۱۳ کیلو کاهش وزن داشتم 

نه ولی یکم پام لاغر شده انگار کفش توی پام لق میشه باید کفش تنگ بخرم ولی سایزش همون ۳۹هست. البته فقط ...

من وقتی ۷۰بود سایزم‌ ۳۸بود بعد بارداری ک تا ۹۸رسیدم دیگه همون ۴۰موند الان ۸۸کیلوم ۳۰روز زایمان کردم

من وقتی ۷۰بود سایزم‌ ۳۸بود بعد بارداری ک تا ۹۸رسیدم دیگه همون ۴۰موند الان ۸۸کیلوم ۳۰روز زایمان کردم

دیدم که بعضی از خانومها بعد از زایمان یه شماره پاشون بزرگ میشه. شما تازه زایمان کردی بزار چند ماه دیگه ببین برمیگرده؟اگه بچه شیر خودت رو فقط بخوره سریعتر به وزن قبل بارداری میرسی