shirinhkgk مدیر استارتر عضویت: 1399/09/18 تعداد پست: 1035 عنوان خواهش میکنم یه لحظه جواب بدید 50 بازدید | 9 پست از چند سالگی باید راجبه زایمان طبیعی و پریودی به بچه ها گفت و رابطه جنسی 1399/12/09 | 17:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
parinaaz1 عضویت: 1399/09/10 تعداد پست: 9004 به ما تو مدرسه گفتن راجب پریودی توی سن تکلیف و بقیش کم کم تو همون مدرسه و محیط دوستا و مخصوصا رشتم ک تجربی بود تو درسا فرایند جفتگیری رو یاد گرفتیم ♥️
کیوت_هستم عضویت: 1399/11/02 تعداد پست: 13543 نمیدونم منم بعضی وقتا راجع به این قضیه فکر میکنمفک میکنم ۹سال خوبه
saharmg عضویت: 1399/08/21 تعداد پست: 7515 من میخوام ۳ ۴ سالگی ببرمش مشاور بهش بگه والا به ما که آموزش ندادن اصلا نمیدونم چطور باید بهش گفت من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده
saharmg عضویت: 1399/08/21 تعداد پست: 7515 به ما تو مدرسه گفتن راجب پریودی توی سن تکلیف و بقیش کم کم تو همون مدرسه و محیط دوستا و مخصوصا رشتم ک ... هممون مثل شما ولی درستشاینه یا درست تو مدرسه آموزش داده بشه یا خانواده بگه ما هم اشتباه بار اومدیم من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده
shirinhkgk مدیر استارتر عضویت: 1399/09/18 تعداد پست: 1035 من راجب پریودی دوستام بهم گفتن زایمان مادرم رابطه جنسی دوستای فصولم من 11، سالم بود میدونستم رابطه جنسی چیه 😐😐😐
مامی_نمونه عضویت: 1399/12/05 تعداد پست: 684 به نظر من سن پایین هم اینجور مسائل رو بدونن به همون اندازه میتونه مخرب باشه که به سن بلوغ برسن و ندونن به نظر من بستگی داره به سن بلوغش یکی دو سال قبل بلوغ البته زیادم خودتو به زحمت ننداز چون توی مدرسه چشم و گوشش رو باز میکنن
مامی_نمونه عضویت: 1399/12/05 تعداد پست: 684 من میخوام ۳ ۴ سالگی ببرمش مشاور بهش بگه والا به ما که آموزش ندادن اصلا نمیدونم چطور باید بهش گفت خیلی زود نیست؟فکر نمی کنم اصلا بچه توی اون سن متوجه بشهیکی دو سال قبل بلوغ خوبه
saharmg عضویت: 1399/08/21 تعداد پست: 7515 خیلی زود نیست؟فکر نمی کنم اصلا بچه توی اون سن متوجه بشه یکی دو سال قبل بلوغ خوبه قرار نیست به صورت سک.سی بدونه در حد علمی البته نظر خودمه قطعا اون موقع از مشاور میپرسم من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده