2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من میخوام ۳ ۴ سالگی ببرمش مشاور بهش بگه والا به ما که آموزش ندادن اصلا نمیدونم چطور باید بهش گفت

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده
به ما تو مدرسه گفتن راجب پریودی توی سن تکلیف و بقیش کم کم تو همون مدرسه و محیط دوستا و مخصوصا رشتم ک ...

هممون مثل شما ولی درستشاینه یا درست تو مدرسه آموزش داده بشه یا خانواده بگه ما هم اشتباه بار اومدیم

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده

به نظر من سن پایین هم اینجور مسائل رو بدونن به همون اندازه میتونه مخرب باشه که به سن بلوغ برسن و ندونن به نظر من بستگی داره به سن بلوغش یکی دو سال قبل بلوغ البته زیادم خودتو به زحمت ننداز چون توی مدرسه چشم و گوشش رو باز میکنن

خیلی زود نیست؟فکر نمی کنم اصلا بچه توی اون سن متوجه بشه یکی دو سال قبل بلوغ خوبه

قرار نیست به صورت سک.سی بدونه در حد علمی البته نظر خودمه قطعا اون موقع از مشاور میپرسم