2777
2789
عنوان

برای جوش های بلوغ چیکار میکنید؟

1220 بازدید | 18 پست

سلام من ۱۵ سالمه ۳ ساله صورتم جوش های سرسیاه و سر سفید میزنه مخصوصا روی پیشونی پوستم نسبتا چربه صابون زردچوبه ژل شستشو پیل آف روغن ترابی انواع ماسک خونگی سدر و ماست و ... زینک اکساید کلیندامایسین و ..... ولی دریغ از یکم تاثیر دیگه اعتماد به نفس نشستن جلو یه نفر رو ندارم تو فکر اینم چتری بزنم که جوشام و بپوش ونه

شما برای جوش های بلوغ چیکار کرده بودین❤❤ 

دست کاری نکن فقط همین

با 🚬 سیگارم 🚬 سوزوندم نوک این زبونمو که به هیچکی نگم دوس‍ــت دارم..❌یه چهارتا قوالله بخون که نشه شروع روزت با من..🔥من ماده شیر نداشتم تا الان که افتادم دست ی مشت بچه پلنگ 🤭🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا الان رفتم تاپیک موضوع با جوش بزنم دیگ نمیزنم😂

منم دو ساله جوش میزنم 17 سالمه بیشتر درمان خونگی کردم 

مثلا ماست یا ابلیمو خیلی به پوستم میسازه جوشامو کمتر میکنه ولی بعضی مواقعم اثر نداره بیخیالش شدم دیگه

🦋🖤Johnny depp fan🖤🐰                                            #پاترهد○-○⚡    #slytherin🍏                                              زرتشت چه زیبا گفت : ای کاش آنقدر آب داشتم تا جهنم را خاموش می کردم و آنقدر آتش داشتم تا بهشت را می سوزاندم، که مردم خدا را برای خودش بپرستند نه برای بهشت و جهنم :)🌌                                               

من الان ۲۷ سالمه فقط ی چیز بهت بگم منم مثل تو حساس بودم تو سن تو واقعن عذاب جوش زدن من تا ۲۱ سالگیم میزدم و همه چی زدم ب صورتم 

تنها نصیحتم این ک بزار صورتت روند طبیعیش بره هیچ ماسکی هیچ الکلی هیچی نزن ب صورتت خودش خوب میشه مطمعن باش اینو من اینو ب ایجیمم گفتم و ازش خواهش کررم نکنه پوست صورت من الان خیلی بده جوش دگ ندارم ولی جلو افتاب اگ واسم صورتم میشه مثل لبو بخاطر همون کلیندامایسین چون توش الکل داره و صورت نابود میکنه بزار روند طبیعیش یره حتی جوشاتم تخلیه نکن چون باعث منافذ باز میشه

آبلیمو و الکل قاتل پوست هر چی نزنید ب پوستتون خواهشن 

ارع منم شنیدم تیره میکنه دیگه نمیزنم ولی وقتی عجله داشته باشم بخام زودتر کوچیک شه مجبورم😣

🦋🖤Johnny depp fan🖤🐰                                            #پاترهد○-○⚡    #slytherin🍏                                              زرتشت چه زیبا گفت : ای کاش آنقدر آب داشتم تا جهنم را خاموش می کردم و آنقدر آتش داشتم تا بهشت را می سوزاندم، که مردم خدا را برای خودش بپرستند نه برای بهشت و جهنم :)🌌                                               
ارع منم شنیدم تیره میکنه دیگه نمیزنم ولی وقتی عجله داشته باشم بخام زودتر کوچیک شه مجبورم😣

من میزدم الکل و ابلیمو نتیجه اش این شد ک جلو افتاب نمینونم اصن باشم صورتم میشه لبو و اینکه سریعم لک میاره صورتم سعی کنید چیزای چربی نخورید و شکلات واقعن تاثیر داره من ی مدت گیاهخوار شدم دیگه هیچ جوشی نزدم هیچی اونوقت سنم ۲۱ اینا بود از اون ب بعد صورتم بهتر شد ولی اثرات ابلیمو و کلیندامایسین شد افتاب سوختگی شدید و لک برام