2777
2789
عنوان

لیزر

162 بازدید | 23 پست

دوستان لیزر بیکینی انجام دادم سه جلسه فعلا رفتم حالا انگار پوستم حی میکنم یکم تیره شده خودم پوستم گندمیه نمیگم سفید بشه ولی خوب تیره شده انگار وسط جلسات اومدم ژیلت زدم ممکنه به خاطر اون باشه؟؟اگه کسی اطلاعی داره بگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نباید اینطور بشه شاید اینجوری حس میکنی

هر سری عکس بگیر و بذار کنار هم ببین شاید خودت اینطور فک میکنی

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
سلام ببخشین تو این ۳ جلسه فرقی کرده ؟موهاش ریخته؟ منم ۳ جلسه رفتم چندان فرقی نکرده رنگشم مثل همیشه ...

عزیزم من که اسکن کل بدن رفتم بعد ۶جلسه نتیجه شو میبینی 

عالی 

سلام ببخشین تو این ۳ جلسه فرقی کرده ؟موهاش ریخته؟ منم ۳ جلسه رفتم چندان فرقی نکرده رنگشم مثل همیشه ...

اره من همون جلسه اول دستتو که میکسیدی روش درمیومدن ریشه شون سست نیشد

وای من جلسه پنجمم.تاااازه بگی نگی یکممم فقط یکم کم پشت شاید بشه گفت ولییی پرررر

دوستت دارم خدا💞
نباید اینطور بشه شاید اینجوری حس میکنی هر سری عکس بگیر و بذار کنار هم ببین شاید خودت اینطور فک میکن ...

نمیدونم والا من پوستم گندمیه قبلا تیره تیره بود ولی یکم روشن تر شد جلسه دوم لیزر ولی جلسه سوم رفتم موها زیاد شدن دیگه اومدم ژیلت زدم روشن شد خوب بود ولی بعد از دوسه روز انکار که موها درومدن تیره شده 

نمیدونم والا من پوستم گندمیه قبلا تیره تیره بود ولی یکم روشن تر شد جلسه دوم لیزر ولی جلسه سوم رفتم م ...

تا میتونی ژیلت نکن

پودر موبر بزن یا واجبی

بهتر نتیجه میده

یه مازندرانی باتعصب😎🙌                               امضا ندارم انگشت میزنم😐☝🔵