2777
2789
عنوان

عشق 💔😔

909 بازدید | 67 پست

تو رو خدا یکی یه حرفی به من بزنه‌که اروم بشم قلبم اتیش گرفته...

من عاشق یه پسری شدم جفتمون ۲۱ سالمون همکلاسی بودیم تویه دانشگا من تویه روستا زندگی میکنم..

یک سال و نیمه عاشق همیم و از یکسال قبلش هم همو میشناختیم ...

دیروز ازم جدا شد هرچقدر التماسش کردم رفت ..

گفت نمیتونیم همو ببینیم از چت خسته شدم چون من واقعا شرایط اینکه برم و حضوری ببینمش نداشتم تویه دانشگا همو میدیدم و از وقتی کرونا اومد دیگه همو ندیدیم....

با تمام وجودم بهش اعتماد و باور داشتم خیلی عاشقش بودم 😔😔😔😔 

بهش گفتم‌هرکاری بگی میکنم اخلاقم بهتر میکنم ولی گفت نمیتونم ادامه بدم از کجا معلوم ما بهم برسیم اصلا....

بهم گفت عشق که زوری نمیشه میگفت عذاب وجدان دارم ناراحتم که دلتو شکستم میگفت گریه کردم از ناراحتی😔😔😔😔 هرکار کردم بمونه فایده نداشت حتی دم اخری هم سرد حرف زد  میخواستم زنگش بزنم اما نزاشت .....جوری حرف میزد که حس کردم هیچ عشقی از من تویه دلش نیست و صرفا بخاطر عذاب وجدان و وابستگی باهام بوده.....😔😔😔 

قبل من هم رابطه نداشت

ولی من قبل اون دوتا تجربه داشتم ولی عاشقشون نبودم صرفا سرگرمی ...

من نمیدونم چی بگم😔 

تروخدا بهم نگید یادت میره و تو عاشقش نیستی وابستشی و از این حرفا چون دارم‌دق میکنم دلتنگشم 

دارم خفه میشم قلبم میسوزه😔😔

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزدلم اونی بخواد بره با التماس نمیمونه.پس بیخیالش شو

تاخوبیو توی مادیدین،هرچی صفحه بود پشته ماچیدن...وابده یابرو یابمون تاتموم شه این رابطه...دلم هنوز بیتابته،هنوزم نگران اون حالته.....

از دل برود هر آنکه از دیده برفت، همینه دیگه 

الان پسرا دنبال دخترین ک همه جا برن باهاش پایه کاراشون باشه

با قرص لاغری گیاهی کارویل سایز و وزن کم کردم ، تبلیغ نیست فقط تجربه شخصیه خاستم با شما هم درمیون بزارم ♥️♥️♥️

شدیدا درکت میکنم حال امروزتو من ۴ماه پیش داشتم .نمیگم ب مرور خوب میشی ن شعار نمیدم فقط میگم منم تو همین حس حالم❤💔💔ت بالا بری پایین بیای اگ نخاد راهی نداره

خدا ارامش لحظات من است❤اکانت دست منو خاهرمه
شدیدا درکت میکنم حال امروزتو من ۴ماه پیش داشتم .نمیگم ب مرور خوب میشی ن شعار نمیدم فقط میگم منم تو ه ...

دقیقا 

💌خدایا توکه تنهایی با کی حرف میزنی که اینقدر آرومی ////متنفرم از زندگیم از تک تک لحظاتش از تموم استرس هام از همه ترس هام 
اگه اولی باشی برمیگرده نترس

😔😔😔 تموم احساسمو تموم قلبمو براش گذاشتم بخدا 

نمیدونم چیکار باید میکردم که نکردم....

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!