2777
2789
عنوان

یه نفر رو در حد اشک شوق خوشحال کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 973 بازدید | 54 پست
یا بگو چیکار کردی یا تاپیک نزن یا منو عصبی نکن😡😡

یه کار کوچیک خیر بود ولی اون خیلی خیلی خوشحال شد به منوگفت چه قلب بزرگی داری

لطفا برای رسیدن به♥️عشقم♥️صلوات بفرستین.ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاری از دست ما بر میاد عزیزم ؟ اگر کاری بر نمیاد چرا این همه پله مارو کشوندی طبقه بالا؟؟؟😉😉

اومدم بگم هم برای منم دعا کنین خدا منو در این حد خوشحال کنه

هم الهی دل خودتون اینهمه شاد شه

خوش بحالت عزیزم مطمئنم خدا خیلی دوست داره برای من دعا کن😘💐

🍃🍀بیقراره آرامش اسمتم خـــــــــــــدا😘😘 دستام رو ب قدرت تو بالا اومده دستمو بگیر🍀🍃یاارحم الراحمین🌺🌺🍁
اومدم بگم هم برای منم دعا کنین خدا منو در این حد خوشحال کنه هم الهی دل خودتون اینهمه شاد شه

عزیزم برات یک جز قران میخونم امیدوارم تو زندگیت ارامش داشته باشی همبشه 

خیلی خوشحال شدم بابت کاری که کردی   

الهی حاجتروا شی هرچی که میخوای داشته باشی

قربونت برم عزیزم همچنین❤

🍃🍀بیقراره آرامش اسمتم خـــــــــــــدا😘😘 دستام رو ب قدرت تو بالا اومده دستمو بگیر🍀🍃یاارحم الراحمین🌺🌺🍁
یه کار کوچیک خیر بود ولی اون خیلی خیلی خوشحال شد به منوگفت چه قلب بزرگی داری

تو این دورع زمونه که همه بهم بدی میکنن و خوبیها خیلی کم شده،خیلی کار خوبی کردی دل یه نفرو شاد کردی مطمئن باش انرژی مثبتشو تو زندگیت میبینی

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
عزیزم برات یک جز قران میخونم امیدوارم تو زندگیت ارامش داشته باشی همبشه  خیلی خوشحال شدم بابت ک ...

وااااای وقتی کامنتتو خوندم فقط چند دقیقه شوکه شدم موهای تنم سیخ شد چشمام پر از اشک شد 

فدات شم عزیزم ممنونم ممنونم ممنونم خیییلی خوشحالم 

الهی به حق آیه آیه قرانی که میخونی خودت حاجت و سالم‌باشی همیشه