2777
2789

من نمیفهمم چرا همه گیر دادن به حسابداری

بابا من حسابداری خوندم با نمره های عالی درسم تموم شد کار ندارم، بیکارم .......

هرکسیم میبینم داره حسابداری میخونه به امید بازارکارش ، بخدا هم من و همه دوستام بیکاریم

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی اوضاع حسابداری انقد خراب شده؟

بله ، میدونی چرا؟؟؟ چون همه گفتن بازرکارش خوبه و شغل خیلی زیاد پیدا میشه براش همه اومدن حسابداری خوندن، تو کلاسامون پنجاه نفری مینشستن بازم هر روز دانش آموز اضافه میشد همشونم میگفتن بخاطر بازارکارش اومدیم این رشته حالاهم همشون بیکارن

از اون همه آدم که حسابداری خوندن فقط چندتاشون کار پیدا کردن اونم به زور ، سه ماه بدون حقوق کارکردن تا مدیر عامل قبولشون کرد

نیست ، کار پیدا نمیشه ، الان هر شرکتی میری خود مدیرا حسابداریشو انجام میدن تا کسیو نیارن بخوان بهش حقوق بدن

من که عمرم تلف شد میرفتم مهندسی یا دبیری الان سر کار بودم

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 
بله ، میدونی چرا؟؟؟ چون همه گفتن بازرکارش خوبه و شغل خیلی زیاد پیدا میشه براش همه اومدن حسابداری خون ...

ایشالا که زودتر یه کاری پیدا کنی عزیزم

واقعا سخته همش بخونی کار نباشه

ریاضی بهتر از همست 

قبولیش راحتتره تعدادشون کمتره .   دبیری .  اموزش ابتدایی . برنامه نویسی . دیزاین و طراحی داخلی 

اینا رشته های خوبین از انسانی و تجربی و حسابداری خیلیی بهتره

‏چیز پیش‌پا افتاده‌ای ما را تسلا می‌دهد زیرا چیز پیش‌پا‌ افتاده‌ای ما را آزار می‌دهد
من نمیفهمم چرا همه گیر دادن به حسابداری بابا من حسابداری خوندم با نمره های عالی درسم تموم شد کار ند ...

خب چرا بیکاری

اینهمه اگهی تو دیوار هست 

شاید حقوق بالا مد نظرته 

باید از کم شروع کنی یا حتی کاراموز بشی ی مدت

خب چرا بیکاری اینهمه اگهی تو دیوار هست  شاید حقوق بالا مد نظرته  باید از کم شروع کنی یا ...

تابستون کارآموز بودم وقتی دوره ی کار آموزیم تموم شد رئیس اون شرکت آشناشو آورد و منو اخراج کردن

حقوق بالا نمیخوام ، حتی توی دیوار هم زنگ میزنم میگن باهاتون تماس میگیرم آخرش هیچی، زنگ نمیزنن

رفتم تهران ، خودم کرج زندگی میکنم ، همه چیز اوکی شده بود یهو مدیره گفت نه چون محل زندگیتون دوره نمیتونیم قبول کنیم ، تا بیای سر کارت خسته شدی لابد نمیتونی درست انجام بدی

خب همه جا شده پارتی بازی ، خدا باعث و بانیشو لعنت کنه

فقط من نیستم ، کلی حسابدار بیکار هست ، ولی یجا میبینی طرف آشناشو بدون مدرک و تحصیلات میبره سر کار

تابستون کارآموز بودم وقتی دوره ی کار آموزیم تموم شد رئیس اون شرکت آشناشو آورد و منو اخراج کردن حقوق ...

ناامید نشو بگرد ان شاالله پیدا میشه الان همون کارآموزی برات سابقه کار حساب میشه

ناامید نشو بگرد ان شاالله پیدا میشه الان همون کارآموزی برات سابقه کار حساب میشه

میگردم ،

میخوام برم سراغ دبیری ، آزمون بدم حداقل دبیر حسابداری شم

اگه نشد انقدرررر کارآموزی میرم تا شانسم یه جا بگیرن خیالم راحت شه

مرسی عزیزم❤