2777
2789

پسرم سرماخورده یک هفتس بردمش دکتر دارو میخوره الان یک هفتس دارو میخوره خوب شده فقط یه مشکلی داره خیلییییی ببخشید بیبینیش پر دماغ نمیتوته فین کنه که بیاد بیرون راه نفسشو بسته لطفا یه راهکاری چیزی بدین همش ۱۱ ماهشه چکارص کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قطره بینی بگیر براش اگر موقعه قطره ریختن اذیتت میکنه اسپری بینی بگیر براش اگر خودت شیر داریذاز شیره خودت بریز بینیش .ویکس کودکان داروخانه داره بگیر ب پیشونیش و بینیش بزن ببرش سریع حمام پر بخار باشه بهتره قشنگ بینیش باز میشه .بخور هم میتونی بدی اگه دستگاه بخور نداری از قابلمه آب جوش استفاده کن

اگه قطره وفین گیرهم نداری با ته سنجاق قفلی تمیزش کن با قسمت سوزنش نه، با قسمتی که یه دایره داره ازاونجاش استفاده کنی راحت میشه درش آورد 

خنده داره که باید برای دکترووکیل شدن آموزش ببینی ولی برای پدرو مادرشدن نه !هرهالویی میتواند پدرومادربشه حتی لازم نیست تویه سمینار یه روزه شرکت کنه...
اگه قطره وفین گیرهم نداری با ته سنجاق قفلی تمیزش کن با قسمت سوزنش نه، با قسمتی که یه دایره داره ازاو ...

با گوش پاکن تمیز میکنم قطره هم دارم زدم براش ولی روزی دوسبار فایده نداشت داخل بینیش چیزی نیست اون مجرای بینیش که بالاتر پر فین 

با گوش پاکن تمیز میکنم قطره هم دارم زدم براش ولی روزی دوسبار فایده نداشت داخل بینیش چیزی نیست اون مج ...

سال قبل دخترمنم اینطوری شده بود بردیمش بیمارستان براش بخور سرد دادن دوتا 15دقیقه اون بینیشو بازکرد البته توش دارو هم میریختن 

خنده داره که باید برای دکترووکیل شدن آموزش ببینی ولی برای پدرو مادرشدن نه !هرهالویی میتواند پدرومادربشه حتی لازم نیست تویه سمینار یه روزه شرکت کنه...