2777
2789

با یه پسری هستید خیلی هم اوکی هستید با همو اینا اخلاقی همه چی ولی بعد یه مدت تردید داری میگی خب این رابطه قراره به کجا برسه

طرفتونم دانشجو هست 

شغل نداره خونه نداره سربازیم نرفته

ولی خب شما هم توقع این چیزا ندارین

میگید خب بیا خانواده هامون اشنا بشن اگه منو واقعا میخای نشونی نامزدی چیزی کن تا درست تموم شه کار پیدا کنی....عجله ای که نداریم

فقط واسه اینکه به من ثابت کنی واقعا منو در چه حد میخوای و منو دوست داری حداقل بیا صحبتی چیزی بکن که اقا من دختروتونو دوست دارم

اولش بیاد دبه کنه که نه با شرایط من بابات نمیزاره و اینا

منم گفتم نه بابای من اوکیه گفته خوب نیس ددست باشین فقط

بگه نه خب خانواده من نمیزارن میگن پس اینده شغلیت چی

گفتم من چکار اینده شغلیت دارم تو فقط به من ثابت کن دوسم داری من تا دلت بخواد صبر میکنم به پات

برمیگرده میگه خب تااا چند سال نامزد باشیم مگه میشه!!!

منم گفتم خب تا همون قدر سالی که میگی دوست باشیم و عاشقتم و به قول خودت تا ابد

نگفتمم ازدواج ک عقد کنیم گفتم در حد یه نامزدی که خانواده ها بدونن با همیم

قبول نکرد

نظر شما چیه؟ این ادم ارزش داره به پاش موندن!؟

راس میگه وقتی سر و سامون گرفت منم جزئی از زندگیشم؟

اول اينكه واقعا فكر ميكنيد علاقه كافيه واسه شروع زندگي؟

من جاتون بودم اصلا اين رابطه رو از اول ادامه نميدادم چه برسه به اينكه اصرار كنم به ازدواج يا نامزدي

هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.

ارزش نداره پاش بمونی 

برا ازدواج نمیخوادت

درونـ منــ دختریــ استـ غمگینــ و بریدحــ از زندانیـ که نامشـ زندگیستــ مردهــ                                                                                                               سینگلــ در راهــ خدا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم میترسم به پاش بمونم چند سال اخرم ولم کنه بره...

نمون 

درونـ منــ دختریــ استـ غمگینــ و بریدحــ از زندانیـ که نامشـ زندگیستــ مردهــ                                                                                                               سینگلــ در راهــ خدا
اول اينكه واقعا فكر ميكنيد علاقه كافيه واسه شروع زندگي؟ من جاتون بودم اصلا اين رابطه رو از اول ادام ...

خب وقتی میگه دوست دارم منم دوسش دارم چرا نباید فکر آینده بود؟

پس اصلا چرا باید یه رابطرو شروع کرد....

رابطه دوستی هدفش ازدواجه

منم نمیخوام ادمی باشم که ۱۰ سال بگردم با یکی بعدم خداحافظ خداحافظ یکیو میخام که بخاد زندگی آیندشو با من بسازه چیز زیادم نخاستم فقط گفتم نامزد باشیم یا نشونی کنی که بدونم منو واسه زندگیت میخوای

اگه جای تو باشم انقدر پامو نمیکنم تو یه کفش که با پسری که نه کار داره نه خونه نه ماشین نه هیچی نامزد کنم 

اگه فقط میخوای با یکی دوست باشی ، دوست باش برو بگرد و خوش باش

میخوای ازدواج کنی با آدمی که شرایط ازدواج داره رابطه برقرار کن 

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
خب وقتی میگه دوست دارم منم دوسش دارم چرا نباید فکر آینده بود؟ پس اصلا چرا باید یه رابطرو شروع کرد.. ...

به فكر اينده ؟درست 

اما با اين شرايط؟

از اول اشتباه كردي رابطه اي رو شروع كردي كه توش اقا پسر حتي سربازي نرفته

الانم داري به اشتباهت پافشاري ميكني

حاضري اين رابطه اشتباه و ادامه بدي فقط بخاطر اينكه دوسش داري

هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.

چرا خودتو مجبور به قبول شرایط سخت میکنی اونم با کسی که هیچی نداره؟؟؟تازه ناز هم میکنه برات!انقدر اینا رو پرو نکنین به جای اینکه اون دست پا بزنه نگهت داره تو چرا احخ😐😐منم باشم قبول نمیکنم فکر میکنم تحفه هستم که این میخواد اینجوری خودشو بچسبونه بهم

کاش میشد زندگیمو مثل تلگرام دلیت اکانت کنم وقتی دوباره اومدم هیچی از قبل یادم نیاد..

عزیزم این چیزا نون وآب نمیشه برای آدم، باکسی که هیچی نداره زیر سقف نرو الان داغی بعدا که رفتی تو زندگیت کمبود پیدا کردی نتونست نیازهای تورو برطرف کنه اونوقت هرروز بحث و دعوا و درگیری پیش میاد پشیمون میشی همه چیز علاقه نیست، بخدا فقط علاقه یه جزو از زندگیه همه چیز باید کنار همدیگه باشه تا خوشبخت بشی

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد
خب وقتی میگه دوست دارم منم دوسش دارم چرا نباید فکر آینده بود؟ پس اصلا چرا باید یه رابطرو شروع کرد.. ...

خیلی خیلی دقت کن، ببین رشته ای که درس میخونه، توی اجتماع کار داره؟ ببین اگر توی رشته اش کار گیرش نیاد عرضه شغل دیگه ای را داره

معمولا اگر یک پسر  آس و پاس اینجوری انتخاب میکنید حداقل پسره سختی کشیده باشه و جنم داشته باشه

در مورد نامزدی هم، اگر سن تون کم باشه شاید پسره حق داشته باشه، فعلا تا یکسال بهش مهلت بده، ولی خودت هم بازیچه نکن

بگو کنار درس، کار کنه

من ۶ سال با دوست پسرم بودم بعد ازدواج کردیم

اولا ک من ب آقا پسر و خانوادش حق میدم

دخترای مجرد فکر میکنن همین ک پسر دوستشون داره تمومه خوشبخت عالمن و کوه رو هم میتونن از جاش بکنن 

ولی وقتی رابطه جدی میشه پای پدر و مادر و فامیل میاد وسط میبینی حتی توان مقابله با کوچیکترین حرف و حدیثی رو نداری 

با این شرایط نامزدی شما اصلا عاقلانه نیست توهم نزنین لطفا

ب ۶ماه نکشیده بابات میگه عقد کنین حرف درنیاد پشتمون اون یکی ی چیز دیگه میگه مجبورتون میکنن قبول کنین اون وقته ک میفهمی زندگی اونجوریم ک فکر میکردی نیست

شما بهتره با این آقا قطع رابطه کنی بگی هر وقت شرایطت اوکی شد اگه مجرد بودم ب ازدواج باهات فکر میکنم و اگه متاهل بودم قسمت هم نبودیم دیگه 

منم میترسم به پاش بمونم چند سال اخرم ولم کنه بره...

خانم عزیز این رابطه اشتباس چونکه این اقا شغل نداره پول نداره زندگی تو ایران بسیار سخت شده با یه عشق و علاقه نمیشه کل زندگیو چرخوند وقتی وارد زندگی بشی میبینی که اون اقا نمیتونه برات هیچی بخره حتی یه سرویس طلا اونوقته که پشیمون میشی.تا زوده بهم بزن همه چی عشق نیس.

زندگی هرگز نمیتواند کامل باشد اما همیشه میتواند زیبا باشد