2777
2789
عنوان

بچها دوستم میگ

195 بازدید | 19 پست

زندگی دوستم گل بلبل همچی عالی تا حدودی روابط همچی اوکی همسرشم اهل خیانت نبود نیست الان از طریق دوستی فهمیده مدتی همسرش استوری عاشقانه غمگین میذاره ودوستم هیدن کرده ابن یعنی چی؟

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والاخنده تلخ من ازگریه غم انگیزتراست  

یه روانپزشک میگفت:اونایی که میان اینجاروانی نیستن،روانیای واقعی معمولابااعتمادب نفسشون زندگیشونومیکنن وکاری میکنن ک بقیه ب روانپزشک احتیاج پیداکنن:)
خب شاید از یک چیزی ناراحته دوسنداره خانومش بفهمه سین جینش کنه

نه خوب روابطش اوکی مثل دوستن چیزایی عاشقانه مثل توسهمم نمیشی درصورتیک خانمش بزور بدست آورده عاشق شده بود

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
شاید از متنش خوشش میاد یا دنبال جلب توجه

دلیل هیدن کردن میشه؟

والاخنده تلخ من ازگریه غم انگیزتراست    

یعنی چی؟یعنی دوستم الکی میگ خوبن نه مطمئنم خوبن 

نه خوب روابطش اوکی مثل دوستن چیزایی عاشقانه مثل توسهمم نمیشی درصورتیک خانمش بزور بدست آورده عاشق شده ...

ب نظرمن تواصلاخودتودخالت نده چون چندروز دیگ یادش میره بعدهمه چی سرتو شکسته میشه

خب حتما واسه یه شخص دیگه ای ب جز خانومش میزاره

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩
ب نظرمن تواصلاخودتودخالت نده چون چندروز دیگ یادش میره بعدهمه چی سرتو شکسته میشه

من فقط گوش کردم ولی برام عجیب میگ همسرم لقمه بذاره دهنم تولد بگیره خرجم میکنه خونوادم دوسداره کمک حال توخونه دائم پیگیر از سرکار متن عاشقانه بده انتظار نداشت همچین چیزی میگ انگار عاشق شده بمن نمیگ درصورتیک دوستم گفته بمن میگ تو زن کامل هستی ازت راضیم چشمم پی کسی نیست 

خب حتما واسه یه شخص دیگه ای ب جز خانومش میزاره

منم شکم همین ولی نگفتم آخه اهل اینکار نیست اینطور ک خانمش شناخته

منم شکم همین ولی نگفتم آخه اهل اینکار نیست اینطور ک خانمش شناخته

همه اهل همه چی هستن به موقعش !

همیشه ادما یه رویی دارن ک ما حتی فکرشم نمیکنیم

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩
همه اهل همه چی هستن به موقعش ! همیشه ادما یه رویی دارن ک ما حتی فکرشم نمیکنیم

منم همین میگم ولی دلیلی به ظاهر سازی نیست خانمش خیلی زن موجه ای از اوناس ک‌زیر بار ظلم نمیره و شوهرش نگران از دست دادنشه

من فقط گوش کردم ولی برام عجیب میگ همسرم لقمه بذاره دهنم تولد بگیره خرجم میکنه خونوادم دوسداره کمک حا ...

بعضی وقتام مردا بیش از اندازه ک محبت میکنن باید بهشون شک کرد

وقتی زیادمحبت میکنن میخوان هواستو نصبت ب کاراشون پرت کنن

خواهرمنم شوهرش همینطوریه براش غذامیپزه صب برگ گل میپاشه روصورتش ک ازخواب بیداربشه ولی ی روز امارشو گرفتم فهمیدم بایک خانوم رابطه داره یک کاری کردم دیگ ب غلط کردن افتاد

بعضی وقتام مردا بیش از اندازه ک محبت میکنن باید بهشون شک کرد وقتی زیادمحبت میکنن میخوان هواستو نصبت ...

آخه از اول بوده کاملا محجوب اروم با هیجکس گرم نمیگیره حتی منک دوستشم برو بیا داریم بارها بدوستمم گفته بجز تو دنبال کسی نیستم اهل این غلط ها نیستم حالا دوستم انگار افتاده تو حوض یخ میگ فقط میلرزم