2777
2789
بله دارم یکی 

عزیزم من اگه جات باشم کاری نمیکنم بچه سقط شه

یکی به این دلیل که بچه از هفته۵   تا۱۰  قلبش تشکیل میشه و ممکنه اون طفلک قلب داشته باشه، گناه داره

بعدم اومدی و همه این کارا رو کردی و سقط نشد و خدایی ناکرده یه اتفاقی پیش اومد معلول شد خدایی ناکرده نگه داری از بچه معلولو باید تا اخر عمر به دوش بکشی

یا از یه جهت دیگه نگاه کن اومدی و سقط کردی و دیگه تا اخر عمر بچه دارنشدی اونموقع غصه ات نمیگیره همش یاد این طفل معصوم نمیکنی ؟

توکل به خدا کن و نگهش دار و دوسش داشته باش

انشالله خدا بهت توان و روزیشو میده 

زندگی چون پیچکی است که انتهایش میرسد پیش خدا🥰🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداوند در قرآن فرموده است: «اى پیامبر چون زنان باایمان نزد تو آیند که [با این شرط] با تو بیعت کنند که چیزى را با خدا شریک نسازند و دزدى نکنند و زنا نکنند و فرزندان خود را نکشند و بچه‏‌هاى حرام‌زاده پیش دست و پاى خود را با بهتان [و حیله] به شوهر نبندند و در [کار] نیک از تو نافرمانى نکنند با آنان بیعت کن و از خدا براى آنان آمرزش بخواه زیرا خداوند آمرزنده مهربان است».آیه ۱۲ سوره ممتحنه

در این آیه، خداوند متعال مستقیماً دستور می‌دهد که زنان مؤمن و کسانی‌که ایمان آورده‌اند نباید فرزندان خود را بکشند، متأسفانه این روزها مادران زیادی هستند که بدون توجه به خواست و اراده الهی مبادرت به سقط جنین و قتل فرزندان خود می‌کنند.

با سلام این کاربر فوت شده است برای شادی روحش صلوات ختم بفرمایید .
شرایطشو ندارم دارم سکته میکنم

یعنی چی شرایطشو ندارید؟ حداقل نکشش دنیا بیار بده به خانواده ایی که دنبال بچه اند 

آخه کی بچشو میده به خانواده دیگه

کی دلش میاد بچه اشو با دستای خودش بکشه؟ 

بهتر اینه که به فکر سقط باشی و آرزوکنی بمیره