2777
2789

دودل شدم. نمیتونم تصمیم قطعی بگیرم. چند روز پیش به فکر طلاق افتادم ولی گفتم چند روز بگذره درست میشم، امشب باز گند زد به روانم. با یه خونواده ی پررو و بی عرضه نمیتونم زندگی کنم. فک میکردم همو دوست داریم و میتونیم بسازیم ولی اینجوری نمیشه. هردومون برای ازدواج جوون هستیم و خریت کردیم. شایدم مشکل از منه که بلد نیستم کوتاه بیام یا حالا هر چی. حس میکنم قرار نیست بتونم با هیچ مردی کنار بیام. 

توو فکر اینم که طلاق بگیرم و زندگی خودمو بسازم. اما میترسم از اینکه اشتباه بزرگتری باشه. مطمئنم پدرم در این زمینه هیچ حمایتی نمیکنه، مادرم هم از غصه های من و از دست پدرم یپر شده. خودم کارمند هستم و یه سال از دانشگاهم مونده. توو منطقه ما برای دخترا راحت حرف درمیارن و زندگی تنهایی اصلا راحت نیست ولی اینا رو به زندگی فلاکت بار ترجیح میدم. به نظرتون میتونم از پسش بربیام؟ حس میکنم رفتارای پدرم از بچگی باعث شده که ناخودآگاه نتونم با مردا ارتباط خوبی داشته باشم. 

میخوام پول جمع کنم برم یه آپارتمان رهن کنم، حتی توو دیوار و شیپور هم گشتم، تا این حد به فکرشم ینی. به تنهایی و استقلال نیاز دارم. 

شما رو به هر کی میپرستین قسم یه راه چاره نشونم بدین. مشاوره نمیتونم برم، نه شرایطشو دارم و نه نتیجش دائمی خواهد بود. 

زندگی دغدغه‌ی زمان مرگ است، همین🚬

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بریدمشاوره خودتون رو اصلاح کنید.به زندگیت باخوبی و روحیه عالی ادامه بدید 

اشتباه بزرگتری نکنید زندگی به تنهایی چیزی نیست که توفیلمهامیبینید

آنچهِِ خوبان هَمهِ دارَن تویِکجاداری ..❤

آفرین به شعورت که میخوای تنها بمونی من عین این بدبخت بیچاره ها برگشتم خونه مادرم مادرمم با اینکه خودش منو داده بود به اون اولی و خودش طلاقمو گرفته بود باز اون سالهای طلاقی که خونه اش بودم بیکاربشین نبود یکسره دنبال خواستگار بود تا اینکه باز به هدفش رسید و از دست من خلاص شد 

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

لجبازی یا هرچی،، فکر نمی‌کنم هردو آماده ی این اتفاق باشیم. 

خب آماده بشین شاید یه روز بیاد آمادگیشو داشته باشی آدم مناسب نباشه، هر دو تلاش کنید واسه زندگیتون 

💔 حاجت سختی دارم اگه حاجت بگیرم میام ریز به ریز تعریف میکنم، اگه دوس داشتید یه صلوات برام بفرستید 💚
با این حرفا تابلوعه که مقصری و زن زندگی نیستی

شاید آره شایدم نه

اگه همسر شما وظایفش رو انجام نده و در مقابل از شما انتظار داشته باشه وظایفتون رو تمام کمال انجام بدین چه حسی داشتین؟ 

زندگی دغدغه‌ی زمان مرگ است، همین🚬