2777
2789

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5988739/حاجت-دارا-بیاید-زیارت-حضرت-زینب-روبخونیم-نیت-کنیم?page=8

بچه ها ببخشید همه جا میذارم ما روضه گذاشتیم برای حضرت زینب خانوما همه نیت گرفتن توتاپیکا میذارم کسی بی بهره نمونه...عذرمیخوام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تک فرزندی براپدرماذر خوبه برابچه سخت اما لطفا بچه نیارید به فکر اینکه پیری عصا دستتون باشه یا کمک حال اون چه گناهی کرده آخه دیدم بعضی ها میگن بچه اول بچه دوم رو نگه داره یا کمک کنه تو فامیلا منم این طور شده بچه اولی ار بچه زده شده

انقدر زندگیا سخت شده واقعا به بعضیا حق میدم ولی باید آینده بچه رو در نظر گرفت میشه تلاش کرد اگه واقع ...

سلام خوبی ترمه جون یادمه شما پارسال زایمان کردید،اگه اشتباه نکنم چه زود فکر دومی افتادی😅😅😉

سلام خوبی ترمه جون یادمه شما پارسال زایمان کردید،اگه اشتباه نکنم چه زود فکر دومی افتادی😅😅😉

سلام گلم خوبی نه عزیزم دو سال پیش زایمان کردم دارم راجع بهش تحقیق میکنم ببینم واقعا به فکر باشم یا نه بلاخره خیلی مهمه 

خودشناسی DNA plus
عزیزم من نظرم رو گفتم خدا فرزند شما رو سلامت حفظ کنه. 

میدونم.

من هم میگم اگه هیجی انتخاب میکردم بهتر بود.

الان شرایط فرزند دوم ندارم

ولی دختر م روحیه ی خیلی حساسی داره دلم براش میسوزه.شاید اگه دوتا بودن اینقد شکننده نبود.

نمیدونم چرا از شما خیلی خوشم میاد پروفایلت واسمت عشقه

شرمندم نکن گلم❤

خودت عشقی😚😚😚

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...