2777
2789
عنوان

شیر نخوردن نوزاد

361 بازدید | 47 پست

سلام .کمکم کنید .از عذاب وجدان دارم میمیرم .پسر من از سه ماهگی سینمو نگرف .دکتر گف رفلاکس داره .من کلا اطلاعاتم کم بود از رفلاکس .اهمیت ندادم .گفتن شیرتو بدوش بده ولی ترسیدم اونجوری عادت کنه ‌.چن ثانیه میک میزد و بیخیال میشد .بردم دکتر گف خوب رشد نکرده .باید شیرخشک میدادی .خودم ندادم گفتم اونوق شیر خودمو نمخوره ..الانم نزدیک یه سالشه .به بچم شیر نرسبده😔😔😔😔😔😔😔😔😔الان شیرخشک میدم ولی کم میخوره و طعمشو زیاد دوس نداره .خیلی فعاله و ورجه وورجه مکنه کلا کم میخوره ..هی امروز فردا کردم گفتم خوب میشه .روزا گذشت و...😔😔😔😔الان کم و بیش میخوره ولی من عذاب وجدان دارم .میگم بزرگ شد مشکل براش پیش بیاد .بدنیا اومدنی درشت بود ولی الان ریز دیده میشه ..جبران میشه بنظرتون؟؟😭😭😭😭

الان بهش غذاهای مقوی بده تو غذاهاش عصاره قلم بریز مغزیجات بده بهترین مولتی ویتامین و آهن خارجی بده

دلم به حال زن هایی که شوهراشون عضو نی نی سایته میسوزه فکر کن شوهرت مرد زندگیت تو یه سایت زنونه خاله زنکی کنه 😬خدا نصیب نکنه😖😱🤐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره گلم ان شاالله جبران ميشه نگران نباش ،ولي هيچوقت فكر نكن از دكتر بهتر ميدوني هر چي دكتر گفت انجام ...

دکترش اول گف شیر خشک نمخاد شیر خودتو بدوش بده ..ولی من نمتونستم اینکارو بکنم .دکترشو عوض کردم گف باید از اول شیر خشک میدادی

هیچی جای شیر  نمیگیره ..هیلی داغونم ..مادری نکردم براش ..باید شیرخشک میدادم .بچم شیشه رو میگرف ...

پس گلم اگر شیر خشک نمیدادین پس با چی سیر میشه بچتون حتما شیر خودت سیر میکرده بچه را الان چند کیلو هست ؟

بله بچه تا 20 سالگیش رشد, داره نگران نباشین درست میشه منم بچه ام بد, غذاس  ویتامیناشو بهش, بدی ...

مرسی اینکارو میکنم .ولی خب سال اوله که بچه جهشی رشد میکنه .میترسم بعد استخون بندیش اینا ریز بشه .بااینکه با قد ۵۰بدنیا اومد ۹و نیم ماهگی ۷۲بود .تازه دندونم درنیاورده😔😔😔😔😔😔

مرسی اینکارو میکنم .ولی خب سال اوله که بچه جهشی رشد میکنه .میترسم بعد استخون بندیش اینا ریز بشه .باا ...

خب عالی بوده

دلم به حال زن هایی که شوهراشون عضو نی نی سایته میسوزه فکر کن شوهرت مرد زندگیت تو یه سایت زنونه خاله زنکی کنه 😬خدا نصیب نکنه😖😱🤐
پس گلم اگر شیر خشک نمیدادین پس با چی سیر میشه بچتون حتما شیر خودت سیر میکرده بچه را الان چند کیلو هس ...

نمیخورد اذیت میشد .منم سوپ و سرلاک و این چیزا میدادم .تو نه و نیم ماهگی ۸و نیم بود..چهارکیلو بدنیا اومده بود😔😔😔😔

دکترش اول گف شیر خشک نمخاد شیر خودتو بدوش بده ..ولی من نمتونستم اینکارو بکنم .دکترشو عوض کردم گف بای ...

عزیزم شاید رفلاکسش هنوز درمان نشده

رفلاکس فقط بالا اوردن نیست

گاهی شیر تا تو حنجره میاد واین خیلی عوارض بدتری نسبت به بالا اوردن داره