2777
2789
منم ی سال سیپروترون خوردم ولی خیلی پشیمونم چون پلی کیستیک از سردی ایجاد میشه و ضدبارداری هم خودش سرد ...

ایشالا که درمان بشی عزیز دلم.توی اقدام هستید؟چند وقته؟

من هنوز عقدم،ولی خیلی میترسم برای بارداری

منم ی سال سیپروترون خوردم ولی خیلی پشیمونم چون پلی کیستیک از سردی ایجاد میشه و ضدبارداری هم خودش سرد ...

من بدون قرص عادت نمیشم و مجبورم فعلا پروژسترون بخورم تا بعد از ازدواج 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونی نگا نکنی

تو میتونی دخالت نکنی

من خودمو نگفتم.....

گفتم دیدم که میگم...

الان ادای دارنده ها رو درنیار خوبه مجازیه...

ضمنا کارشون غلطه ...

به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍
من جنبه مثبتشو نگا میکنم حداقل شاید مردم سر عقل اومدن دست از تولید مثل برداشتن چون جا نیس 

تولید مثل برای حیوانه نه انسان....

اره چون پول دار باشی چ بی پول بیشتر از دوتا بچه گناهه منم موافقم

به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍
تولید مثل برای حیوانه نه انسان.... اره چون پول دار باشی چ بی پول بیشتر از دوتا بچه گناهه منم موافقم

2تا؟ خودشونم اضافه آن ی دونه هم از سرشون زیاده

حالا این پیجای اینستا رو ببینن بلکه ب خودشون بیان

2تا؟ خودشونم اضافه آن ی دونه هم از سرشون زیاده حالا این پیجای اینستا رو ببینن بلکه ب خودشون بیان

پس کلاکم تجربه هستی...

بچه ی تنها ویکی مشکلاتش فراوانه هم روانشناسا تایید کردن هم تجربه زندگی.....

نکنه خودتم بلاگری🤣

ن بلاگر دیدم سه تا بچه ام داشته‌....

واونا کین که بخواییم الگوی زندگی قرارشون بدیم ن حیا دارن ن شرم

پس کلاکم تجربه هستی... بچه ی تنها ویکی مشکلاتش فراوانه هم روانشناسا تایید کردن هم تجربه زندگی..... ...

با اون قسمت آخرت موافقم

بچه ی تنها اره، ولی جا نیست 

ن بلاگر نیستم 

ب هرحال مردمم ببینن ک جا نیست ادمی رو بی خودی اضاف نکنن خوبه

با اون قسمت آخرت موافقم بچه ی تنها اره، ولی جا نیست  ن بلاگر نیستم  ب هرحال مردمم ...

هیییی اره موافقم

دختر با اعصابی هستی آفرین من بی اعصابم ببخشی بد جوابت دادم😘😘😘شب خوش