2777
2789

نه 

کلا سادگی و دوست دارم

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دارم کلی چیزای فانتزی دوس دارممم همه میگن خجالت بکش دختر گنده اما دوس دارم و‌میخرم 😡

آره منم روحیم جوریه که با چیزای فانتزی و عروسکی خیلی کیف میکنم😍😍😍

وا😐

وا نداره،دیدم که میگم چ لزومی داره یه بادم رها میکنن میزارن اینستا خیلیا ندارن نگاه میکنن مقایسه میکنن افسرده میشن،چ لزومی داره همه چیشون رو تو اینستا میزارن،فک کن اگه هیچکس نزاره ،کسی هم از زندگی خودش دلزده نمیشه....

به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍

من دوس دارم ها ولی بازم وقتی مامانم گفت شروع یکیم یکم از وسایل جهازتو بگیریم بازم دلم نیومد فانتزی بگیرم همش رفتم سمت چیزای سنگین  و شیک 😅

همش فکر میکنم اینجور چیزا نهایت ۱ ۲ سال مد باشه 

یه مدت تو یوتیوب یکی دوتا پیج آشپزی ژاپنی داشتم ظرفاشون خیلی گوگولی و بامزه بودن.

من کلا  وسایل کیوت و تو سبک kawaii دوست دارم

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 
یه مدت تو یوتیوب یکی دوتا پیج آشپزی ژاپنی داشتم ظرفاشون خیلی گوگولی و بامزه بودن. من کلا از وسایل ک ...

شما عاشق وسایل سامان گلریزید    

امام رضا فدااای مهربونیات 😘😘😘
شما عاشق وسایل سامان گلریزید      

تا حالا ندیدم تو تلویزیون از این سبک وسایل استفاده کرده باشن

چون Kawaii یه نوع فرهنگ و سبک ژاپنیه و تو صداسیما چنین چیزیو تبلیغ نمیکنن

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 
چون خیلی لوس و کارتونی میشه. اون مرد بدبختم در نظر بگیرید که میخواد تو اون خونه زندگی کنه 

عزیزم امضاتونو خوندم.من پلی کیستیک هستم😔خیلی بدبختی دارم،جوش،موی زائد،و کلا بدون قرص پریود نمیشم.😢الان مدروکسی پروژسترون میخورم ده روز در ماه و بعدش عادت میشم.شما پیشنهاده بهتری دارین؟البته سیپترون کامپاندم چند ماه خوردم اما صورتم پر لک شد دیگه نخوردم

عزیزم امضاتونو خوندم.من پلی کیستیک هستم😔خیلی بدبختی دارم،جوش،موی زائد،و کلا بدون قرص پریود نمیشم.😢 ...

منم ی سال سیپروترون خوردم ولی خیلی پشیمونم چون پلی کیستیک از سردی ایجاد میشه و ضدبارداری هم خودش سردی ایجاد میکنه و بد تر میکنه الان من قرصو قطع کردم ولی این ماه پریودم فقط لکه بینی بود حالا ببینم تا ماه بعد چی میشه قرص گیاهی هست مثلا پونیکا و ویتاگنوس و ... من فعلا سراغ این ها نرفتم برای پوستم قرص زینک یا  نعناع میخورم هرروز سعی میکنم یکیشو بخورم و روزی دوبارم میشورم پوستمو دیگه سعی میکنم سردیجات نخورم 

راستی من شنیدم هومیوپاتی هم خوب جواب میده. یه جور طب سنتیه که برای آلمانه و طب کل نگر بهش میگن یعنی میاد سیستم ایمنی رو تحریک میکنه که خودش رو بهبود بده ی چیزی تو این مایه ها..... ولی مثلا تو دوره درمان ی سری چیزا رو نباید خورد مثل سیر فکر کنم. من حالا یا میرم سراغ طب سنتی و اصلاح مزاج میکنم یا هومیوپاتی نمیدونم فعلا بخاطر کرونا حسش نیست