2777
2789
عنوان

کدبانو ها🙁🤕

54 بازدید | 7 پست

کسی اینجا کیک پز برقی داره؟

یا کسی تجربه داره 

من توش کیک میپزم روش خوب میشه ولی پایینش خمیر میشه بنظرتون یکم بزارمش رو شعله زیرشو روشن کنم کیک پزم خراب میشه؟

•°~میشه یه صلوات برام بفرستید~°•

کیک پز دارم...درش داغ میشه فقط و خوب من اول میزارم رو شعله کم که بپزه و بعد که پخت درش رو میزنم به برق تا روش طلایی بشه و خوب هم میشه کیکم

فقط 31 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدایی هست مهربانتر  از حد تصور:)
کیک پز دارم...درش داغ میشه فقط و خوب من اول میزارم رو شعله کم که بپزه و بعد که پخت درش رو میزنم به ب ...

من تا حالا نذاشتم رو شعله میترسم کیک پزم سیاه شه 

شما اول میزاری رو شعله بعد ک پخت میزنی به برق؟

دم کنیم میزاری؟

ممنون میشم کمک کنی💕

•°~میشه یه صلوات برام بفرستید~°•

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تا حالا نذاشتم رو شعله میترسم کیک پزم سیاه شه  شما اول میزاری رو شعله بعد ک پخت میزنی به بر ...

نه خراب میشه من یه بار امتحان کردم گند خورد به کیک پز رفتم یکی دیگه خریدم گذاشتم سرجاش تا مامانم نفهمه 

Çok zormuş be yürek yanarken nasip diyip susmak♡
وای منم از همین میترسم😑

مدت زمان پختش رو زیاد کن  شاید مقدار مواد کیکت زیاده به همون خاطره بعدشم اون قالب وسط کیک هست مخروطی شکله اونو بزار رسانای گرماست که باعث میشه زود بپزه 

Çok zormuş be yürek yanarken nasip diyip susmak♡
من تا حالا نذاشتم رو شعله میترسم کیک پزم سیاه شه  شما اول میزاری رو شعله بعد ک پخت میزنی به بر ...

عزیزم من نمیدونم کیک پز شما چجوریه ولی مال من بله اول میزارم رو گاز با دمکنی یا سر خودش بعد میزنم به برق...هیچ وقتم خراب یا سیاه و...نشده...از گوگل کمک بگیر

فقط 31 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدایی هست مهربانتر  از حد تصور:)