2821
2789
عنوان

مامانا سزارینی

135 بازدید | 16 پست

خانوما 21 روزه زایمان کردم کارای سبک خونه انجام میدم بدنم ب شدت درد داره و خستس و بخیه هام سوزش خفیفی دارن فقط طبیعیه؟ 

آب سرد هم خوردم بدنم همش چند روزه لرز داره خیلی اذیتم چیکار کنم؟ 

و اینکه دیشب رابطه داشتم متاسفانه بدون حفاظت آیا ممکن بازدار بشم خیلی نگرانم؟ 

برای آرامش و از دست ندادن عزیزام یه دعا کنید 

نا ۴۰روز میگن فقط یا چایی یا آب گرم باید بخورید .. مخصوصا ک شما سز هستید باید ۴۰روز رو استراحت کنید . 

منت نمی کشم!از من خوشت نمیادراهتو کج کن نه قیافتو !❲زِندگیت‌کِه‌سَخت‌تَرشد‌‌) دَستکِش‌هایِ‌بوکسِتو‌مُحکَم‌تر‌بِبَند🦋✨💕      مُهِم نی اَز همہ خوشگِل تَر باشےمُهم اینِع یڪے اَز تَہِ دِلِش بِهتـ بگِہ خُوشگِلَم🥰

احتمال بارداری هم زیاده

منت نمی کشم!از من خوشت نمیادراهتو کج کن نه قیافتو !❲زِندگیت‌کِه‌سَخت‌تَرشد‌‌) دَستکِش‌هایِ‌بوکسِتو‌مُحکَم‌تر‌بِبَند🦋✨💕      مُهِم نی اَز همہ خوشگِل تَر باشےمُهم اینِع یڪے اَز تَہِ دِلِش بِهتـ بگِہ خُوشگِلَم🥰

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

زدی همه چی روناکارکردی که طبیعی دردوخستگی بدن وسوزش‌لرزنه چون احتمال عفونت هس رابطه بایدمراقب میبودی چه طورخونریزی ایت به این زودی قطع شد

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه
۲۱روزه زایمان کردی رابطه داشتی؟ کجات سوزش خفیف داره ،ازاول سوزش داشتی یا الان اینجوری شدی؟

اولین بار بعد 21 روز داشتم 

آره کم کم هست جای بخیه هام مشکلی نداره نگاه میکنم 

برای آرامش و از دست ندادن عزیزام یه دعا کنید 
اولین بار بعد 21 روز داشتم  آره کم کم هست جای بخیه هام مشکلی نداره نگاه میکنم

ان شالله زود خوب بشی سوزشات از اول زیاد بود الان کمتر شده؟

منم ۱۲روزه سزارین کردم خیلی بالای بخیه هام میسوزه راه نمیتونم برم

منم۳۲روز زایمان کردم اصلا اصلا استراحت نکردم متاسفانه از دیشب جای بخیهام بشدت درد میکنه حس‌ میکنم با ...

شماهم‌بالای بخیه هات سوزش داشتی؟

من۱۲روزه زایمان کردم از سوزش نمیتونم راه برم یعنی خوب میشه طبیعی هست؟

شماهم‌بالای بخیه هات سوزش داشتی؟ من۱۲روزه زایمان کردم از سوزش نمیتونم راه برم یعنی خوب میشه طبیعی ه ...

من کمر درد شدید داشتم و هنوزم دارم روزی ۳تا شیافت میزاشتم الان مسکن میخورم؛فقط مواظب باش عفونت نکنن خوب میشی عزیزم؛هرکی زنگم زد میگفت جای بخیات درد میکنه میگفتم نه پس عادیه

من کمر درد شدید داشتم و هنوزم دارم روزی ۳تا شیافت میزاشتم الان مسکن میخورم؛فقط مواظب باش عفونت نکنن ...

کمردرد فکر‌کن‌م‌طبیعی باشه من زایمان‌قبلیمم‌طبیعی بود کمردرد داشتم

،پس‌شما سوزش نداشتی ،من‌ازسوزش نمیتونم راه برم😔😔😔