2777
2789

روی منو زمین نندازید بیاید تعریف کنید دلمون باز شه🥺

من خودم خفن‌ترین پُزی که شنیدمو یکی از دوستام از همکارش شنیده بود این بود: عروسی خواهرم یک میلیون نفر مهمون دعوت بودن🥶😣😖😐😭😑🥴

بهش میگن مراسمشون کجا بوده اونوقت؟

یارو میگه یه باغ تو شهریار!!!

آخه کریییییییییم تو مسلمون نیستی👻

ظرفیت استادیوم آزادی صد هزار نفره! تازه اونم رو سکوها! وگرنه صندلی باشه ۶۰ هزار نفر!😭😭😭😭

یک میلیون نفر مهموووووون🤦🏻‍♀️

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***

خونه ۱۵۰ متری میخواستم

شوشو خونه ۲۰۰متری لوکس تو تهران خریده ۳میلیارد😶

اتفاقا مردا اصلا پیچیده نیستن بهت زنگ نمیزنه؟ دوست نداره🤌 سر قولش نمیمونه؟ دوست نداره👎رفتاراش تناقض داره ؟ یکی دیگه رو داره👎 فقط وقتی کارت داره زنگ میزنه ؟ داره ازت استفاده میکنه👌 الکی دعوا درست میکنه ؟ داره بهت خیانت میکنه💯 روت سرمایه گذاری نمیکنه ؟ چون فکر میکنه ارزششو نداری👌‏ با خانوادش آشنات نمیکنه ؟ فرد مورد نظرش نیستی بیش‌تر از پنج ساله باهاش بدون حلقه و ازدواج؟ هنوز داره دنبال فرد مورد نظرش میگرده🤙 مردا با رفتارشون حرف میزنن نه با کلمات🤌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون به ریال خونده بوده عدد رو 😂😂😂

بترکه آخه به ریالم میشه ۱۰۰ هزار نفر

بازم استادیوم آزادی شرمنده میشه😂

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***
خونه ۱۵۰ متری میخواستم شوشو خونه ۲۰۰متری لوکس تو تهران خریده ۳میلیارد😶

شهرشو گفت آخرش؟😂

خونه ۱۵۰ متری میخواستم شوشو خونه ۲۰۰متری لوکس تو تهران خریده ۳میلیارد😶

طفلی از قیمتا خبر نداشته😂

فقط 22 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

😂😂😂😂یکی میگفت عروسیمون ۲۵ تومن فقط عکاس دادیم انواع دسر فلان و اینا اونوقت برا پسرعمم عروسیش بود رفت بهترین عکاس اورد ۳ تومن

لطفاا اگه با نظرم مخالفی رد شو فقط حوصله بحث ندارم😐❤

یع تازه عروس پز میداد میگفت؛من اینقد با پدرومادرشوهرم صمیمیم که هرشب وسطشون میخابم هردوشون بغل میکنم،

از99/12/20تــــا 1400/7/1______الحمدلله، یَا رادَّ ما قدْ فاتَ : ای برگرداننده آنچه ازدست رفته،،   در آدمیعشقی ودردی وخارخاری وتقاضاییهست،که اگر صد هزار عالمملک او شودکه نیاساید،و آرام نیابد،این خلق بتفصیل درهرپیشه وصنعتی ومنصبی وتحصیل نجوم و طب وغرذلک میکنندو هیچ آرام نمیگیرند،زیرا آنچه مقصود است،بدست نیامده است،اخرمعشوق را دلآرام میگویند،یعنی که دل به او ارام گیرد،پس بغیر چون ارام وقرار گیرد،این جمله خوشیها ومقصودها چون نردبانیست،و چون پای نردبان جای اقامت و باش نیست ازبهر گذشتن است،خنک اورا که زودتر بیدار و واقف گردد تا راه دراز بر او کوته شودو دراین پایه های نردبان عمر خود راضایع نکند...             
شهرشو گفت آخرش؟😂

اره پرسیدن گفت تهرانم🤐

اتفاقا مردا اصلا پیچیده نیستن بهت زنگ نمیزنه؟ دوست نداره🤌 سر قولش نمیمونه؟ دوست نداره👎رفتاراش تناقض داره ؟ یکی دیگه رو داره👎 فقط وقتی کارت داره زنگ میزنه ؟ داره ازت استفاده میکنه👌 الکی دعوا درست میکنه ؟ داره بهت خیانت میکنه💯 روت سرمایه گذاری نمیکنه ؟ چون فکر میکنه ارزششو نداری👌‏ با خانوادش آشنات نمیکنه ؟ فرد مورد نظرش نیستی بیش‌تر از پنج ساله باهاش بدون حلقه و ازدواج؟ هنوز داره دنبال فرد مورد نظرش میگرده🤙 مردا با رفتارشون حرف میزنن نه با کلمات🤌
یکی تازه عروس پز میداد میگفت؛من اینقد با پدرومادرشوهرم صمیمیم که هرشب وسطشون میخابم هردوشون بغل میکن ...

وای تریسام با قوم‌الظالمین😂

اون موقع که پراید برای خودش ماشینی بود حول وحوش سال ۷۸یکی از بچه های مدرسه می‌گفت ما یه پراید داریم دست میزنی به صندوق عقبش میز ناهار خوری میشه،کلاس دوم راهنمایی بودم