2777
2789
عنوان

Ivf

191 بازدید | 22 پست

سلام دوستان من بعد ۷-۸ ماه اقدام دکترم گفت تنها راه برای باردایت ivf هست. اگه سوال دارید بپرسید. جوابتونو میدم. چون میدونم همه در مورد ivf ممکنه سوال هایی داشته باشن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زنده باشید من آقا هستم بانو 🙏

در ارتباط با هزینه اش اطلاعاتی دارید که در اختیار من قرار دهید

🌹🌹تنها  44روز تا تولد همسرم باقی مانده است🌹🌹هر روزت مبارک بانوی من🌹🌹

میگن عوارض و دردش خیلی زیاده درسته؟ ای وی اف تعیین جنسیت فرق داره؟

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱

[QUOTE=178796856]میگن عوارض و دردش خیلی زیاده درسته؟ ای وی اف تعیین جنسیت فرق داره؟

Ivf یکی از روش های بارداری برای کسایی هست که به صورت طبیعی نمیتونن باردار بشن. شما میتونی در حین انجام این کار از دکترتون بخوایید که تعیین جنسیت هم کنن. و هزینه اش جدا ۶ تومنه

من رفتم مرکز امید تو تهران. هزینه دارو و ویزیت و سنو و همه چیز کمتر از ۱۰ تومن شد

ماهم تهران هستیم

هزینه جلسه اول ivf با هزینه جلسه دوم ivf برابری می‌کند یا نه کمتر می‌شود بدلیل عمل اول و تشکیل پرونده

خواهش میکنم این دکترا فقط هدفشون جیب خودشونه من بعد ۷ سال قصد بارداری داشتیم ابنقد همشون یصدا گفتن فقط ای وی اف از زندگی سیر شدم ی بارم ای یو ای کردم نشد . البته بستگی به این داره مشکلت چی باشه ولی باور کن نا باروری چن تا راه بیشتر نداره ک فکرشم نمیکنی

منظورتون از عمل اول تخمک کشی هست؟

خیلی نادرند افرادی که با یک جلسه ivf جواب گرفته باشند، منظورم این بود که اگر عمل اول جوابگو نبود، برای بار دوم یا سوم بازم همان هزینه کامل ivf گرفته می‌شود یا نه میگن چون این عمل دوم شما هست هزینه کمتر میوفته