2777
2789
من جات باشم حقیقتو به اون خانم میگم واقعا گناه داره با اینکه نمیشناسمش دلم براش میسوزه که با همچین ...

میدونی اینا چند ماهه با همن قشنگ اوکی شدن تازه شماره من و بهش دادم الان خانمه عقب بکشه میفهمن کار منه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی اینا چند ماهه با همن قشنگ اوکی شدن تازه شماره من و بهش دادم الان خانمه عقب بکشه میفهمن کار من ...

خب بفهمن کارتوعه، شوهرت چیکارمیکنه؟ اگ فقط میاد دادوبیدادمیکنه واینا که نترس 

درخواست دوستی کسیو قبول نمیکنم.                                خدایاشکرت بابت همه چی🌱

خدالعنتش کنه ک همه چیش توپایین تنش خلاصه شده بیشعور

الان هفته ای یه بار میاد پسرمو میبره خیلی بهش محبت میکنه پسرم کلا گذشته یادش رفته هی زنگ میزنه بابا دلم برات تنگ شده 

یه بار گوشیش و بگیره میفهمه چه خبره

خب پس خودتوکامل بکش کناروجوابشونده ک برات شرنشه پیامم بدی ممکن همسرسابقت ببینه هیچی نگو بخاطرآرامش پسرت.خیلی ناراحت شدم براش ک انقدربهش سخت گذشته ۵تاصلوات براارامش پسرت فرستادم

مراببربه جایی که " شراب " نمیبرد💕
خب پس خودتوکامل بکش کناروجوابشونده ک برات شرنشه پیامم بدی ممکن همسرسابقت ببینه هیچی نگو بخاطرآرامش پ ...

فدات بشم برای جفتمون دعا کن روزایی سختی رو میگذرونم خیلی سخت

اگه بفهمه من گفتم روزگارمو سیاه میکنه چون من تنها زندگی میکنم با پسرم میترسم بیاد دم در دعوا کنه صاب ...

به خانم بگو مشکلات زناشویی داشت بگو فقط در همین حد میتونم بگم تا شرش منو نگیره

خودت  ببرش مشاور ببین خوب شده یا نه

اولشم بهش بگو اتمام حجت به مرده نکه شما گفتین و ب حرف شما جواب رد یا مثبت نده خودش تحقیق کنه و مشاوره بره

به خانم بگو مشکلات زناشویی داشت خودت  ببرش مشاور ببین خوب شده یا نه اولشم بهش بگو اتمام حجت ب ...

بهش گفتم برید مشاوره بازم پیام میده تو رو خدا اگه مشکل جدی داشتید بگو . اخه مگه ادم به خاطر مسائل پیش افتاده طلاق میگیرع

بهش گفتم برید مشاوره بازم پیام میده تو رو خدا اگه مشکل جدی داشتید بگو . اخه مگه ادم به خاطر مسائل پی ...

بگو داشتیم هیشکی از دل خوشی با وجود بچه طلاق نمیگیره اونم دوبار ولی نمیتونم بگم

برام شر میشه خودت پیدا کن

استارتر میدونم چه استرسی داری ولی توروخدا به اون بچه ی بی گناه فکر کن...به خدا اشکم داره در میاد...شوهرت وقتی به بچه ی خودش رحم نکرد فکر کن با بچه ی بی گناهِ اون زن چیکار میکنه...