دوستان من هفته ٩باردارى هستم از همچيز بدم مياد كلا از غذا متنفر شدم بوى هرچى بهم ميخوره سريع حالت تهوع ميگيرم و استفراغ ميكنم خسته شدم ديگه😔😔راه حلى داريد براى ويار شديد😭😭😭
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چون داروخونه هاگاهی اندانسترون دمیترون میدادن که نارنجیه و اصلااثرنداش.
اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...
عزیزم چرا پیش یکی از دکترای کرج نرفتی و رفتی تهران؟
در تاریخ💖 ۱۸ اسفند ماه۹۹💖 یه بی بی چک تو خونه داشتم گفتم شانسی بزنم ببینم چیه که دیدم بههههله مثبت شد😍😍۱درصد هم فکرشو نمیکردم...💁خدایا ممنونم که منو لایق مادر شدن دونستی💕
عزیزم چرا پیش یکی از دکترای کرج نرفتی و رفتی تهران؟
چون واقعا يه دكتر خوب نداره من هميشه ميرفتم پيش دكتر نصر برند نازايى و زايمان ايرانه يكم سخت خَيلى بايد بشينى نوبت بشه ولى ارزش داره چون من سقط مكرر بودم اعتماد نداشتم برم پيش هر دكترى