2777
2789
عنوان

قالیشویی خوب در اسلامشهر

3937 بازدید | 10 پست

سلام خانما میخواستم فرشامو بدم قالیشویی فرشام دستبافت هستش و تا حالا شسته نشده میخوام یه جای مطمئن بدم ولی جایی رو نمیشناسم

شما جای خوب سراغ دارین؟؟

بی تو اما به چه حالی من از آن کوچه گذشتم...؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیشنهاد من فقط قالیشویی بنفشه هست واقعا کارشون خوبه اینم آدرس سایتشون هست که شماره اسلامشهر رو هم ...

مرده شور تبلیغ هاتو ببرم  توی همه تایپیک ها تبلیغ اغراق آمیز کردی عن شویی

سلام.قالیشویی ایرانیان در خدمت شماست.امیدواریم بهترین خدمات را به شما ارائه دهیم.

حال بهم زن. هرجایی جا برای تبلیغ نیست. ما فرش مونو یک قالیشویی دادیم از وسط همشون شکسته بودن و چروک شدن فرشها و خراب شدن... خدا لعنتتون کنه که هول هولکی میبرن و میشورن و میارن میندازن وسط اتاق

حال بهم زن. هرجایی جا برای تبلیغ نیست. ما فرش مونو یک قالیشویی دادیم از وسط همشون شکسته بودن و چروک ...

خب عزیزم یه قالیشویی دیگه فرش شمارو خراب کرده،شما نباید همه قالیشوییها رو متهم کنید که.شما بااین نظرتون حق مارو ضایع کردین.براتون متاسفم

خب عزیزم یه قالیشویی دیگه فرش شمارو خراب کرده،شما نباید همه قالیشوییها رو متهم کنید که.شما بااین نظر ...

مگه منظورم قالی شویی شما بود ؟ اگ فکر میکنید با شما بودم اینطور نیست. هیچ شناختی از قالیشویی تون ندارم. سپاس