به شدت تشنه ی توجهه و همین هم باعث میشه بی ثبات باشه یه وقتایی نسبت به من کاملا بی تفاوت مبشه و حتی میگه برام مهم نیستی و جدا میخوابه یه وقتایی هم کادوی گرون میخره و کمکم میکنه و ... در کل عجول و عصبی هم هست خیلی وقتا
اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد. اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
از طرفی هم چون بقیه براش مهمن و اون توجه خیلی سعی میکنه تو دید بقیه خودش رو خوب نشون بده بخاطر همینم ممکنه درک این مشگل من از نظر بقیه درست به نظر نرسه
اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد. اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!