2777
2789
عنوان

همسرم ثبات نداره

363 بازدید | 38 پست

به شدت تشنه ی توجهه و همین هم باعث میشه بی ثبات باشه یه وقتایی نسبت به من کاملا بی تفاوت مبشه و حتی میگه برام مهم نیستی و جدا میخوابه یه وقتایی هم کادوی گرون میخره و کمکم میکنه و ... در کل عجول و عصبی هم هست خیلی وقتا 

خسته شدم کمکم کنید

مشاوره   برید یا برو

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خسته شدم اگه همیشه بد بود راحت میشد ازش جدا شد 

از طرفی هم چون بقیه براش مهمن و اون توجه خیلی سعی میکنه تو دید بقیه خودش رو خوب نشون بده بخاطر همینم ممکنه درک این مشگل من از نظر بقیه درست به نظر نرسه

ببخشید متوجه نشدم

مشاوره

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
اصلا نمیاد بارها بهش گفتم

خود شما تنها برو کلی راهنمایتون میکنه

خود شما تنها برو کلی راهنمایتون میکنه

رفتم گفتن اگه بیشتر حالت باهاش خوبه نسبت به این نقطه ضعفاش تحمل کن و سعی کن آسیب نبینی اگه بیشتر حالت بده باهاش و این نقطهضعفش بهت آسیب میزنه جدا شو