2777
2789
دقیقامنم همینطورم.بااین تفاوت ک من قهرم هستم باخواهرا😃

متاهل هستند ؟در هر ورت فقط سلام و خدا حافظ کنید ،یا اگر یک رفی زدند بهتون ،شما جواب کوتاه بدید ولی نرید سمتشون که صحبت کنید و اینا ..منم یک مدت اینطور بودم همین کار رو میکردم..هم صحبن نمیشدم و سرد بودم با خواهر همسرم ...الان هم از دست همشون  بابت یک بام و دوهوا بودنشون دلخورم ولی رفنار مودبانه رو باید دتشته باشیم ...

خداروشکرانشالله همیشه خوب باشین

ممنونم. تو این روزهایی که هر روز عده ای از عزیزانمون جلوی چشممون دارن پر پر می شن باید بیشتر قدر همدیگه رو بدونیم و با قهر و کدورت زندگی رو به خودمون و دیگران تلخ نکنیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاهل هستند ؟در هر ورت فقط سلام و خدا حافظ کنید ،یا اگر یک رفی زدند بهتون ،شما جواب کوتاه بدید ولی ن ...

بله متاهل وکاملابی ادب.یعنی ممکنه حرفی بزنندکه خیلیییییی برخورنده باشه 

منم امکان نداره نگا۶ کنم ولی یه کوچولوحتی صداشم بیادعصبی میشم خصوصاکه اونجاخونشونه واوناراحتن

هروقت صداش مياد يا صحبت ميكنه خودتو با يه چيزي سرگرم كن مثلا با بثيه بگو وبخند يا با گوشيت صحبت كن كلا ريلكس باش

خدایا شکرت به خاطر همه چیزززز🙏🏻🙏🏻🙏🏻