2777
2789
عنوان

امسال

64 بازدید | 7 پست

بچه ها نزدیک عیده . امسال سال خیلی بدی بود . راستش پر از فکروخیال . همش فکر کردم . به خیلی چیزا رسیدم و دیدگاهم خیلی عوض شد . فهمیدم دلیل برخی مشکلاتم این بود که واسه خودم وقت نمیزاشتم . ناراحت از دست خودم و اینکه امسال کنکوری ام و نتونستم توی،کلاسا شرکت کنم و معلم نداشتم پارسالم همین بود . دلم میخاد باهام حرف بزنین . لااقل یه نظر . امسال همش خودمو تو جمع آدما تصور میکردم چشم که باز میکردم ته اتاقم تنها بودم😭😭😭😭😭😭😭😭😭

همه ی موفقیت درس نیست! 

کتاب معشوق من است🌼 من هم مجردم هم متاهل.لیسانس روانشناسی دارم و در حال حاظر حقوق می خونم..سی سالمه و دختری هجده ساله دارم.🌻.  بعداز هر شکست از جات بلند میشی، و ادامه میدی؟ پس قهرمان داستان خودتی.💛

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

پس چیه

همه ی آدمای موفق مدرک تحصیلی بالایی دارن؟ 

کتاب معشوق من است🌼 من هم مجردم هم متاهل.لیسانس روانشناسی دارم و در حال حاظر حقوق می خونم..سی سالمه و دختری هجده ساله دارم.🌻.  بعداز هر شکست از جات بلند میشی، و ادامه میدی؟ پس قهرمان داستان خودتی.💛
همه ی آدمای موفق مدرک تحصیلی بالایی دارن؟ 

نه ولی من از پارسال تصمیم گرفتم درس،بخونم بخاطر همین از اول سال شروع کردم و شاگرد اول کلاس و مدرسه بودم ‌که کرونا اومد وتمام ذوق زندگیمو ازبین برد و افسردم کرد . دلم اون حال وهوارو میخاد

نه ولی من از پارسال تصمیم گرفتم درس،بخونم بخاطر همین از اول سال شروع کردم و شاگرد اول کلاس و مدرسه ب ...

عزیزم الان وقتشه که غصه ی گذشتتو بخوری؟! 

خب حالا خوردی نشستی غم باد گرفتی! چی شد؟

اصلا یک هفته تموم بشین غصه بخور باخودت بگو کاش میشد کاش نمیشد! 

خب چی عوض میشه!؟ 

عزیز دلم تلاش کن که یک خانم خاندارم شدی عزت نفس داشته باشی! و از خودت راضی باشی خیلی از خانومای شاغل و موفق تویه تحصیل رو میبینم که همیشه درحال غر زدن هستن و ناراضی همیشه غصه می خورن! آدم در هر شرایطی باید سعی کنه بهترین خودش باشه چه خانه دار چه شاغل تا هم احساس موفقیت کنه هم احساس رضایت داشته باشه !