2777
2789
عنوان

خاله م بهش برخورده که جواب نمیده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1469 بازدید | 55 پست

الان پرواز هست ؟

اصلا میشه بیاد؟

دوستم سی سال پیش به عنوان پرستار بچه رفت خونه یه ایرانی تو فرانسه بعدا همونجا ازدواج کرد الان تو آمریکاس عروس ‌و نوه داره 

از یه روستا تو مشهد رسید به لس آنجلس

کلی اولش معذرت خواهی کردم که قصد بدی ندارم و اگه بهت برخورد بگو . همون موقع گفت بهم برنخورده ولی الا ...

خب عزیزم همون که اولش معذرت خواهی کردی یعنی اینکه من خودم میدونم این پیشنهاد بدیه و در شان دختر شما نیست ولی من دارم میگم و تروخدا بهتون برنخوره:))

باید میزاشتی دختر خاله ات بیاد بعد وقتی محتاج کار بود شما این پیشنهاد و‌ میدادی و اون موقع خوشحال هم میشدن که چه لطفی داری میکنی ولی الان هر چیم بکنی میگن دختر ما رو کرد کلفت بچه هاش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب عزیزم ما نه خاله شما رو میشناسیم که چه جور فکر می‌کنه نه روابط شما با خالتون نه روحیه دخترخالتون ...

من قبل از اینکه به خاله م بگم با خواهرم مشورت کردم نظر خواهرم این بود که به کسی برنمیخوره، نهایتا میگهه آره یا نه.ولی از اونجایی که پنج تا انگشت دست مثل هم نیستن نظر سنجی گذاشتم ببینم کلا به کسی بر میخوره یا نه. الان اتفاقا دیدم به بعضیا ممکنه بربخوره.

معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.
الان پرواز هست ؟ اصلا میشه بیاد؟ دوستم سی سال پیش به عنوان پرستار بچه رفت خونه یه ایرانی تو فرانسه ...

آره عزیزم هست. دردسر داره ولی میشه تا جایی که من پیشو گرفتم.

خب عزیزم همون که اولش معذرت خواهی کردی یعنی اینکه من خودم میدونم این پیشنهاد بدیه و در شان دختر ...

والا من جانب احتیاطو گرفتم. من الان نیاز دارم اون بنده خدا هم نیاز مالی نداره که. گفتم بیاد هم کار من راه بیفته هم اون راه و چاهو راحت تر یاد بگیره. 

من خودم دختر خونه بودم هم برای پرستاری بچه هاش میرفتم هم جاهایی از خونه شو که به کسی دیگه اطمینان نداشت میرفتم با هم تمیز میکردیم. الان به اون برخورده باشه به منم داره کم کم برمیخوره.  

والا من جانب احتیاطو گرفتم. من الان نیاز دارم اون بنده خدا هم نیاز مالی نداره که. گفتم بیاد هم کار م ...

ولی همه اینها تصوراته،تا با خودشون صحبت نکنی نمیدونی چی فکر میکنن.

برخوردن نداره.مگر اینکه خیلی دنیا ندیده باشه و ذهنش بسته که نمیدونه کلی دخترای جوون از کشورشون میرن ...

این خاله م خیلی خیلی ماهه. بهش هزار درصد اطمینان دارم خونه زندگیمو بدم دست دخترش. اگه قبول میکرد عالی بود.

زنگ بزن بهترین راه بگو خواستم مطمین شم از حرفم ناراحت نشده باشی اخه خبری ازت نشد

مرسی. تا چند دقیقه دیگه پیام میدم ببینم چی میشه.

شاید توقع داشته بگی دخترش بیاد ولی نه به عنوان پرستار بچه .به عنوان مهمونت

اونطوری ویزا بهش نمیدن. از طرف دیگه من فقط برای یه پرستار میتونم درخواست ویزا کنم. اگه بگم بیاد ولی بخوام باز جدا پرستار بگیرم نمیشه و به هر حال دولت مالیاتشو از من میگیره. ولی بهش گفتم اگه بعد یه سال دخترت دانشگاه همین شهر پذیرش گرفت و دلش خواست پیش ما بمونه قدمش سر چشممون.

اونطوری ویزا بهش نمیدن. از طرف دیگه من فقط برای یه پرستار میتونم درخواست ویزا کنم. اگه بگم بیاد ولی ...

خوب همینو بهش گفتی که بهش ویزا نمیدن 

اگه خبر داره پس دیگه ناراحتی نداره بهترین پیشنهاد رو بهش دادی .ذهنتم درگیر نکن .ما مسیول کنترل تفکرات دیگران نیستیم .شما بد صحبت نکردی 

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼