2777
2789
عنوان

گفتار درمان خوب در مشهد

1900 بازدید | 20 پست

سلام دوستان. خانمهای مشهدی گفتار درمان خوب تو مشهد کی و کجا هست که واقعا نتیجه بده؟ دخترم 3 سالشه لکنت داره لطفا اگه جای مطمئن و خوب می شناسید معرفی کنید. تشکر عزیزان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من برای پسر خواهرم با یک استاد دانشگاه مشورت کردم.گفت برو بیمارستان قائم یا امام رضا هم دکترهاش خوبن.هم هزینش نسبت به بیرون خیلی کمه و دقیقا همون کار رو توی بیمارستان برای بچه انجام میدن.

حالا با توجه ب شرایط کرونا 🙁ولی خب ما نرفتیم چون مامانم با بچه کلمه کلمه تمرین میکرد.و چون پسر خواهرم خیلی پیش مامانم میرفت زود راه افتاد

💚کاهش وزن با بامداد خمار عزیز و سرگروهی زیتونپروده عزیزم💚     قد ۱۵۶ 😉 >>>>> وزن اولیه ۷۰ 🔓>>>> ۶۶.۰۵ 🔓 >>>>> ۶۴ 🔓  >>>>۶۲.۱۰۰🔓>>>>> 62 🔓>>>این هفته ۶۱.۸۵۰🔓 >>>> ۶۰🔐 >>>> ۵۸ 🔐 >>>>>  هدفم ۵۶ 🔐                           ☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ممنون از سرگروهی آسنات جون عزیز بابت کمک هاش و راهنمایی هاش و همیشه در دسترش بودنش        @آسنات99      @خوشگلشششونم   @مامان_دو_گل_پسر    @shaparak شرقی    @zibaye_kofte2288  @لیلی_مجنون    @آلاهیدا   @sanaz718
من برای پسر خواهرم با یک استاد دانشگاه مشورت کردم.گفت برو بیمارستان قائم یا امام رضا هم دکترهاش خوبن ...

بیمارستان گفتاردرمانگر داره؟ پزشک اطفال، روانپزشک، پزشک اعصاب داره اونا فقط تشخیص میدن بعد ارجاع میدن گفتاردرمانگر که بیمارستانا ندارن

بیمارستان گفتاردرمانگر داره؟ پزشک اطفال، روانپزشک، پزشک اعصاب داره اونا فقط تشخیص میدن بعد ارجاع مید ...

اونشو نمیدونم بخدا.چون نرفتیم

💚کاهش وزن با بامداد خمار عزیز و سرگروهی زیتونپروده عزیزم💚     قد ۱۵۶ 😉 >>>>> وزن اولیه ۷۰ 🔓>>>> ۶۶.۰۵ 🔓 >>>>> ۶۴ 🔓  >>>>۶۲.۱۰۰🔓>>>>> 62 🔓>>>این هفته ۶۱.۸۵۰🔓 >>>> ۶۰🔐 >>>> ۵۸ 🔐 >>>>>  هدفم ۵۶ 🔐                           ☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ممنون از سرگروهی آسنات جون عزیز بابت کمک هاش و راهنمایی هاش و همیشه در دسترش بودنش        @آسنات99      @خوشگلشششونم   @مامان_دو_گل_پسر    @shaparak شرقی    @zibaye_kofte2288  @لیلی_مجنون    @آلاهیدا   @sanaz718

پسر منم تحت نظر گفتار درمانگر هست

اما بصورت انلاین و راضیم 

تو این یکسال بخاطر کرونا میترسبدم ببرم...تا اینکه گفتم بذار آنلاین رو امتحان کنم 

که خداروشکر راضی بودم ...بصورت آنلاین و رایگان غربالگری میکنن

بعد ارجاع میده ب متخصص مربوط ب مشکلت پسر من دو جلسه کاردرمانی انجام داد و الان جلسه هشتم گفتار درمانی هست

همش پشیمونم ک چرا زودتر انجام ندادم

کاربری چهارم😒 باز برگشتم با قدرت😁                      ازبابام پرسیدم مگه چقدر پول آب و برقتون میومد😏
چند سالشه پسرت عزیزم؟و مشکلش چی تشخیص دادت؟

پسر من چهارسال و نیمه هست

مشکلش فقط گفتار هست

چندتا از حرف ها رو نمیتونه ادا کنه

کاربری چهارم😒 باز برگشتم با قدرت😁                      ازبابام پرسیدم مگه چقدر پول آب و برقتون میومد😏
پسر من چهارسال و نیمه هست مشکلش فقط گفتار هست چندتا از حرف ها رو نمیتونه ادا کنه

چه جالب که انلاین اثر داشته

پسر من حضوری و با کلی بازی یکم تکرار میکنه انلاین باشه که اصلا فکر نکنم توجهی کنه البته هفت ماه کوچکتره

منکه خسته شدم ده جلسه بردم فقط دوتا حرفو خوب میگه