داشتم فکر میکردم ، کاش میتونستم لباسهایی که دوسشون دارم رو بیرون بپوشم،همش باید توی کمد باشن و به امید روزی که بتونم آزادانه بپوشمشون، ولی هر سال میگیم ایشالله تابستون سال بعد بتونم بپوشمش،اما ... همیشه توی همین حسرتم
زندگی کلااینجوریه شما تقریبا حالت خوبه داری میگذرونی یهو یه چیزی میشه که کلا از درون میپاشی میری تو خودت بعد هرچی فک میکنی دلیلشو نمیفهمی، جدی خیلی عجیبه همچین موجودی از گل ساخته شده.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
زندگی کلااینجوریه شما تقریبا حالت خوبه داری میگذرونی یهو یه چیزی میشه که کلا از درون میپاشی میری تو خودت بعد هرچی فک میکنی دلیلشو نمیفهمی، جدی خیلی عجیبه همچین موجودی از گل ساخته شده.
فک کنم فقط ما نی نی سایتی ها رعایت می کنیم وگرنه این کرونا الان رفته بود
یک عمر برای آن چیزی که میخواستی دست و پا میزنی... تا اینکه آخر یه روزی بهش میرسی... بعد،به خودت مینگری و می بینی یک عمر را زندگی نکرده ای... حال جای زخم و شکستگی هایت را چطور می خواهی ترمیم کنی... 💔یک عمر دیگر را از کجا می خوای برای ترمیم زخمات پیدا کنی... خیلیا زخمی از این دنیا رفتن شاید اینو ندونی💔
من اندامم بد شده اعصابم خورده حیف دیگه هیچی بهم شاید نیاد
ای بابا ، الهی بگردم ، هممون یه جور مشکل داریم، اما من از این حرص می خورم که چرا نمیتونم پیرهن تابستونی هامو ، یه بار، حداقل یه بار بپوشم
فكر ميكنيد انقد راحته؟يا بخاطر ازادي افراد بايد مهاجرت كنن؟
اره قبول دارم سخته...مگه میتونم با این راحتی از کشور خارج شم
فک کردم بخااطر کرونا میگی پولشو داری برو من فرم اولیشو پر کردم ولی خبری نی😢
ای بابا ، ایشالله موفق باشی....نه آخه کرونا که بالاخره میره اما من کسی رو پشتوانه ندارم