2777
2789
عنوان

بیاید باهام حرف بزنید عذاب وجدان دارم 😭😭💔

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 30 پست

من اکثرا ب مادرم دروغ میگم😑غذا خوردم حالم خوبه کارامو کردم نهار پختم هوا خوبه کلا همه چی خوبه دیگه ....

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دقیقا همینطوریم انرژی ندارم از تخت بیام پایین فک میکنم علائم افسردگیه شما مجردین؟

عزیزم ۱۶ سالمه 😐 کلی گیر و گرفتاری دارم.... برای افسردگی هم قرص میخورم 😶😔

کلا هر چی بیشتر بخوابی بدنت هم تنبل تر میشه دختر من هم تنبله همش رو تخت افتاده یا داره یه چیزی میخوره خیلی حرص میخورم بیچاره شدم 

تنبلی تنبلی می یاره ار جات بلند شو اهنگ بذار انرژی می گیری

اتفاقاً کلی برنامع ریخته بودم ، برنامه دارم ولی امروز تنم پر از خستگی بود ☹️

اپلیکیشن لیست یا یه چیزی مثل اون رو نصب کن و برنامه هاتو بنویس، تو برنامه حتما استراحت در نظر بگیر ، گاهی روزا وابسته به شرایط هرمونی خیلی از خودت انتظار نداشته باش ولی بی برنامه هم نباش

من اکثرا ب مادرم دروغ میگم😑غذا خوردم حالم خوبه کارامو کردم نهار پختم هوا خوبه کلا همه چی خوبه دیگه ...

من دروغ میگم که دارم درس میخونم و همه چی خوب و اکیع... الان کلی عذاب وجدان دارم ،😭😣

من دروغ میگم که دارم درس میخونم و همه چی خوب و اکیع... الان کلی عذاب وجدان دارم ،😭😣

چرا عذاب وحدان داری

زندگیم شوهرمو پسرام❤👨‍👦‍👦❤هیچ‌کس‌نفهمیدِꔷ͜ꔷ▾‹🖤⃟🌻›" که‌خداوندهمِꔷ͜ꔷ▾‹🥀⃟🕸›" تـــــنـهاییـش‌رافریادزدِꔷ͜ꔷ▾‹🔞⃟🌙›" _قُل‌هُوَاللّهُ‌اَحَدِꔷ͜ꔷ▾‹💔⃟🌿›"

کاش جای تو بودم ازصب خروس خون بیدارم تاخود شب استراحت ندارم ازدست مادرم خوشبحالت ولی یکم تغییر میخوای کتاب بخون نمازسروقت یادت نره قران بخون ذکرنامویاد خدا فراموشت نشه رمان بخون ی یاعلی بگو دستوصورتتو بااب سرد بشور حالوهوات عوض شه اشپزی کن واس خودت قهوه درس کن اهنگ بزار برقص بزار دلت شاد شه خاطره هرروزتو بریز رودفتر ساعتو کوک کن واس ۷صب پاشو برو پارک یکم بگرد خرید برو اینهمه کار ک فقط باذکرنام خدا وی یاعلی میتونی انجام بدی اونم باکلی انرژی مثبت

تو میتونی

چه بنویسم ؟ که دلتنگم من از شبهای تنهایی