2777
2789

بیسو چاری تو تختم لش کردم 

امروز کلی کار داشتم که انجام ندادم! عذاب وجدان دارم....

ساعت ۱۱ از خواب بیدار شدم رفتم حموم ی غذا حاضری خوردم باز رفتم تو تخت به در و دیوار نگاه کردم ، هدفون به گوش خواب رفتم ، بلند شدم دیدم ساعت ۱۹:۳۰😱😱

کلی عذاب وجدان دارم! نمیدونم چیکار کنم از کجا شروع کنم؟؟

خدا…😣😞

حالم از این همه تنبلی بهم میخوره 

الانم باز تنم پر از خستگیه 

خسته شدم از این همه درس و مشغله...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیخیال

ب استراحت نیاز داشتی

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

مشاور برو 

درونـ منــ دختریــ استـ غمگینــ و بریدحــ از زندانیـ که نامشـ زندگیستــ مردهــ                                                                                                               سینگلــ در راهــ خدا

عذاب وجدان کارو خراب تر میکنه

خوب کردی امروز رو. استراحت کردی 

فردا کاراتو میکنی شب زود بخواب

صبحم زود پاشو با انرزی

بیسوادان قرن 21کسانی نیستند که نمیتوانند بخوانند و بنویسند  بلکه کسانی هستند که نمیتوانند اموخته های کهنه را دور بریزند و دوباره بیاموزند  کتاب میخوانمچرا که زندگی مرا بسنده نیست    

لش شدن به قول خودت تو تخت خستگی ادم رو بیشتر می کنه

قد ۱۶۷   وزن الان ۸۸                                           وزن هدفم  ۷۰ وزن هدف اولم ۸۰                            این دفعه به هدفم می رسم