2777
2789
عنوان

نمیدونم واقعا حق با من بود یا نه

476 بازدید | 47 پست

امروز شوهرم دو تا پیرهن خرید برای روز پدر برای باباهامون دونهای ۷۵.بهش گفتم چرا میخوای به بابام کادو پیرهن بدی .مامان بابام روز تولدت ۴۰۰ بههت میدن عیدی کلی پول بهت میدن . بابا مامان تو  ۱۰۰ بهمون میدن. چرا هر چقدر به پدر مادر خودت میدی همونو میدی.باید متناسب با چیزی که میگیری بهشون پس بدی .گفت من وسعم انقدره .گفتم اگه پدر مادر خودت زیاد میدادن تو اینجوری کادو بهشون نمیدادی. منم امسال بهش ۴۰۰ پول داده بودم برای روز مرد بره عینک بخره .پیرهن رو برنداشتم دویست کردم تو پاکت  دادم روز پدر به بابام .واقعا ناراحتم بخدا بابا مامانش ندار نیستن اما کنس بازی در میارن .اگه ندار بودن دستشون تنگ بود واقعا اینجوری نمیکردم

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!

وقتی وسع همیرت تا همین حد میرسه ک نباید تو تنگنا قرارش بدی 

بعدشم همسرت میخواد تواضع برقرار کنه بین دو تا خانواده و کارشم درسه 

درونـ منــ دختریــ استـ غمگینــ و بریدحــ از زندانیـ که نامشـ زندگیستــ مردهــ                                                                                                               سینگلــ در راهــ خدا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارتون خیلی زشت بود بنظرم!

⁦(◍•ᴗ•◍)❤⁩ دارای مدرک بین المللی ارایشگری هر سوالی داشتین درخدمتم😍❤️ ♡ شاعر میـگه:خوبتو میـگن ولے بدتو میـخوان تولدت ن ولے ختمتو میـان ♡ ‌ ‌◉━━━━━━─────── ↻ㅤ ◁ㅤㅤ❚❚ㅤㅤ▷ㅤㅤ⇆

اصلا کارت درست نبود غرور شوهرت رو شکستی من بودم ناراحت میشدم توهین به حساب میاد😐

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

به خانوادت بگو کم بدن 

⁦(◍•ᴗ•◍)❤⁩ دارای مدرک بین المللی ارایشگری هر سوالی داشتین درخدمتم😍❤️ ♡ شاعر میـگه:خوبتو میـگن ولے بدتو میـخوان تولدت ن ولے ختمتو میـان ♡ ‌ ‌◉━━━━━━─────── ↻ㅤ ◁ㅤㅤ❚❚ㅤㅤ▷ㅤㅤ⇆

چقدر حرفات زشت بود😳😳😳

اون از سر محبت در صورتی وظیفه عروس یا داماد نیس کادو بگیرن 

ولی بازم کادو گرفته تو اون وسط چرتکه انداختی؟😳  

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

اینطوری بیشتر احترام پدرت رو زیر سوال بردی، من نپسندیدم

ما تا نابودی اسرائیل هیچ صلح و آتش بسی نداریم. لحظه لحظه زندگی مان را میجنگیم و دفاع میکنیم از پرچم ایران عزیز 🇮🇷🇮🇷🇮🇷اولین رکن آزادی این است که دیگری هم به اندازه تو آزاد است.