2777
2789
عنوان

مجردا

293 بازدید | 45 پست

بنظرتون دخترای مجرد نباید ابرو بردارن ؟ اگه مثلا ابروهاش ینفر پر باشه وفقط یکم مرتب کنه چی ؟ چرا مجردا نباید آرایش کنن اگه یه دختر مجرد ببینید آرایش کنه چه حسی دارین؟؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چرا برنداره؟

مگه عهد قجره که با به من سیبیل و ابرو بگرده

یه کم مرتب کنه وبه خودش برسه خوبه،نه از این ور بوم بیفته نه از اون ور 

من خودم برنمیداشتم وخب زیاد جا نیوفتاده بود بین اطرافیان ،ولی الان میگم دخترم که یه کم بزرگتر شد حتما برداره ،پاکی یه دختر مگه به سیبیلشه!!😕

مجردم هم ارایش میکنم هم دلم بخواد ابرو بر میدارم هم دوس داشته باشم مو رنگ میکنم زندگی خودته به کسی چه؟اون عهد قاجار بود که دخترا فقط تا عقد میکردن زرتی موهارو زرد عقدی میکردنو ابرو برمیداشتن و ارایش میکردن هرجور راحتی ب خودت برس دیگ کسی هم فک نمیکنم از این طرز فکرا داشته باشه ک دختر مجرد خوب نیس فلان کنه بمان کنه بریز دور این حرفارو

آرایش ک ی بچه پنج ساله هم میکنه😂😂

ولی ابرو برداشتن در حد مرتب کردن عیبی نداره

منم کاریش ندارم😂

‌‌‌‌'وأنَّ الله سيُعوِّضنا عَمَّا مَرَرْنا بِه' «و خداوند آنچه را ک ب ما گذشت جبران خواهد کرد....!🌙💕🕊 ️
2790
2778
2791
2779
2792