2777
2789
عنوان

اپلای و زبان؟؟

472 بازدید | 67 پست

سلام دوست جونا ایشالا ک حال دلتون خوبه

میگم اینجا کسی هست که برا اپلای اقدام کرده باشه؟

و زبانشم عالی باشه.

به راهنمایی نیاز دارم موندم از کجا و چطوری شرو کنم. میخوام ارشد رو ازایران برم ولی نمیدونم چطوری

زبانمم میرم کانون حس میکنم ب درد نمیخوره کانون زبان pre3هستم‌۲ ترم خوندم

قضاوت کار خداس و زمان همه چی رو حل میکنه.حرص نخوریم  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

@اوپرا    

خب ی جای خوب برو یادگیری زبان رو

با 🚬 سیگارم 🚬 سوزوندم نوک این زبونمو که به هیچکی نگم دوس‍ــت دارم..❌یه چهارتا قوالله بخون که نشه شروع روزت با من..🔥من ماده شیر نداشتم تا الان که افتادم دست ی مشت بچه پلنگ 🤭🤍
مددک زبانتو بگیر چونکه حتی اگه استاد بهت اوکی بده واسه ثبت نام مدرک زبان میخوای

آره زبان رو یه کاریش میکنم ولی نمیدونم اصن به کدوم استاد باید بگم استادای خودمون ک توو دانشگاه اصن هیچی بلد نیستن انگار و پر مدعا.وقتی میپرسم جواب سربالا میدن و کمک نمیکنن

قضاوت کار خداس و زمان همه چی رو حل میکنه.حرص نخوریم  
سلام شما باید ایلتس آکادمیک بگیرید  این اولین قدم هست  دوره های ایلتس برید

سلام ببخشید تگتون کردم 

گفتم قطعا اطلاعاتی دارید که مفیده برای دوستمون🌹

بخاطر تغییر و ورژن جدیدم از خودم سپاسگزارم...                                                           ترجیحـ میدم ب ذوق خویشـ دیوانه باشم تا ب میلـ دیگران عاقل     
سلام 🌷 نظر لطف شماست

🌹🌹پایدار و موفق باشید

بخاطر تغییر و ورژن جدیدم از خودم سپاسگزارم...                                                           ترجیحـ میدم ب ذوق خویشـ دیوانه باشم تا ب میلـ دیگران عاقل